Επιβάτης πτήσης Τυμπού-Αγκυρα απείλησε να ανατινάξει το αεροπλάνο: Ηθελε να πάει στην πορεία στην Κωνσταντινούπολη - iefimerida.gr

Επιβάτης πτήσης Τυμπού-Αγκυρα απείλησε να ανατινάξει το αεροπλάνο: Ηθελε να πάει στην πορεία στην Κωνσταντινούπολη

Επιβάτης πτήσης από Λευκωσία προς Αγκυρα απείλησε ότι θα ανατινάξει το αεροπλάνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόπειρα αεροπειρατείας σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια πτήσης Τυμπου - Αγκυρας (κατεχομενη Κυπρος), όπως μεταδίδει η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet.

Ο επίδοξος αεροπειρατής φέρεται να υποστήριξε πως ήταν ζωσμένος από εκρηκτικά και πως θα ανατίναζε το αεροπλάνο στην περίπτωση που ο πιλότος δεν άλλαζε κατεύθυνση. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ζήτησε το αεροσκάφος να κατευθυνθεί προς την Κωνσταντινούπολη, καθώς ήθελε να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά.

Στη συνέχεια, κλειδώθηκε στην τουαλέτα του αεροπλάνου, υποστηρίζοντας πως έχει μία συσκευή GPS, την οποία και θα ενεργοποιούσε για να προκαλέσει έκρηξη. Το αεροπλάνο τελικά προσγειώθηκε στην Άγκυρα παρά τις απειλές του άνδρα, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς, σύμφωνα πάντα με την Hürriyet.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ