Η Πάμελα Αντερσον στους δρόμους του Χόλιγουντ χωρίς το παντελόνι της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πάμελα Αντερσον στους δρόμους του Χόλιγουντ χωρίς το παντελόνι της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί να διανύει το 46ο έτος της ζωής της ωστόσο η φυσική της κατάσταση θυμίζει αυτή 20άρας. Ο λόγος για την Πάμελα Αντερσον, η οποία την Τετάρτη μοίρασε εγκεφαλικά στο Χόλιγουντ όπου εμφανίστηκε στους δρόμους φορώντας μόνο την... μπλούζα της. Χωρίς παντελόνι.

Η θρυλική πληθωρική ξανθιά πρωταγωνίστρια του Baywatch φόρεσε ένα πλεχτό κρεμ μπλουζοφόρεμα. Ενα από αυτά που δεν είναι ούτε μπλούζα μπλούζα, αλλά ούτε φοριέται και σκέτο ως φόρεμα. Συνήθως χρειάζεται ένα κολάν. Η Πάμελα Αντερσον, όμως, θεώρησε ότι δεν έχει ανάγκη να φορέσει κάτι κάτω από το φόρεμα αυτό και πήγε στο προγραμματισμένο μίτινγκ που είχε, φορώντας το σκέτο. Χωρίς παντελόνι. Αν και σε κάποιες φωτογγραφίες κάτι αχνοφαίνεται, σαν να φορά ένα σορτς από μέσα η αίσθηση αποκομίζει κανείς κοιτώντας την από μακριά είναι ότι είναι... γυμνή από τη μέση και κάτω. Οσο μπορεί να επικεντρωθεί κανείς, βέβαια, αφού το βλέμμα κλέβουν τα καλλίγραμμα, εντυπωσιακά της πόδια.

Η Πάμελα Αντερσον στους δρόμους του Χόλιγουντ χωρίς το παντελόνι της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Πάμελα Αντερσον στους δρόμους του Χόλιγουντ χωρίς το παντελόνι της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Πάμελα Αντερσον στους δρόμους του Χόλιγουντ χωρίς το παντελόνι της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Πάμελα Αντερσον στους δρόμους του Χόλιγουντ χωρίς το παντελόνι της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ