Δωρεάν προϊόντα και την Πέμπτη από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών - iefimerida.gr

Δωρεάν προϊόντα και την Πέμπτη από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών

Δωρεάν προϊόντα και σήμερα από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρόφιμα και προϊόντα μοιράζουν στα διόδια των Αφιδνών οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών. Οι παραγωγοί, σε μία προσπάθεια να μην σημειωθούν οι σκηνές χάους που διαδραματίστηκαν χθες στον Κολωνό, μοιράζουν τσάντες με τα προϊόντα τους στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Σε έκτακτη συνεδρίαση, τα διοικητικά συμβούλια των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών και Παραγωγών πωλητών των Λαϊκών Αγορών, τα οποία αντιδρούν στο νέο σχέδιο νόμου για τις Λαϊκές Αγορές και το Υπαίθριο Εμπόριο, του οποίου οι διατάξεις και άρθρα εκτιμούν ότι εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα, αποφάσισαν να ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο, βρίσκονται σε επαφή με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ έχουν κλείσει, όπως αναφέρουν και ραντεβού με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών.

Οι επόμενες κινητοποιήσεις τους

Βάσει αυτών των εξελίξεων προαναγγέλλουν σειρά δράσεων όπως:

  • Συμμετοχή την Πέμπτη 1 στο μεγάλο Πανεργατικό Συλλαλητήριο για την Εργατική Πρωτομαγιά. Το απεργιακό ραντεβού είναι το πρωί στην Πλ. Κάνιγγος.
  • Την Παρασκευή 2 Μαΐου, ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου καλούν σε μεγάλη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας στην Πλ. Κάνιγγος και ώρα 10:30 πμ., στη Βουλή.
  • Το Σάββατο 3 Μαΐου διοργανώνουν διανομή τροφίμων στις 10:30π.μ. στον Περισσό οδό Σαλαμίνος.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ