Tο τεστ που αποκαλύπτει αν και πόσο όμορφος είναι κάποιος πραγματικά [εφαρμογή] - iefimerida.gr

Tο τεστ που αποκαλύπτει αν και πόσο όμορφος είναι κάποιος πραγματικά [εφαρμογή]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι μανάδες κουκουβάγιες να λένε στα παιδιά τους (όσο μεγάλα και αν είναι αυτά) ότι είναι τα ομορφότερα του κόσμου, μπορεί στενοί φίλοι, σύντροφοι και σύζυγοι να γεμίζουν τους δικούς τους ανθρώπους με φιλοφρονήσεις του τύπου είσαι πεντάμορφος/η (στα δικά του μάτια), ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν όλοι αυτοί μιλούν... αντικειμενικά. Πέρα από αυτούς υπάρχουν και οι άνθρωποι που κοιτιούνται στον καθρέφτη και είτε αποθεώνουν τον εαυτό τους (μερικές φορές χωρίς λόγο), είτε... απογοητεύονται, θεωρώντας ότι έχουν το μαύρο τους το χάλι. Ολοι αυτοί, πλέον, έχουν τη δυνατότητα να τσεκάρουν αν φίλοι και συγγενείς τους λένε την αλήθεια, αλλά και να δουν αν ισχύει η άποψη που έχουν για τον εαυτό τους, μέσα από ένα πολύ απλό τεστ.

Επιστήμονες δημιούργησαν ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που, όπως λένε, μπορεί να πει στον καθένα, με απόλυτη αντικειμενικότητα, πόσο όμορφος/η είναι, με βάση τη συμμετρία του προσώπου τους.

Πρώτο και απαραίτητο βήμα για όποιον θέλει να κάνει το τεστ, να ανεβάσει μια φωτογραφία. Στη συνέχεια το πρόγραμμα τους καθοδηγεί να τοποθετήσουν 17 δείκτες σε διάφορα σημεία του προσώπου τους για να υπολογίσει τη συμμετρία τους.

«Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιούμε βασίζεται σε ένα συνδυασμό νεοκλασικών προτύπων ομορφιάς, αποτελεσμάτων ερευνών και αποτελεσμάτων στατιστικών αναλύσεων» τονίζει ο δημιουργός του προγράμματος Μπράιαν Κούλεϊ.

Κάντε το τεστ πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομορφιά τεστ ανάλυση προσώπου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ