Τσίπρας: Το μεσοπρόθεσμο είναι πιο Μνημόνιο και από το Μνημόνιο -Κλείστε τις οθόνες σας - iefimerida.gr

Τσίπρας: Το μεσοπρόθεσμο είναι πιο Μνημόνιο και από το Μνημόνιο -Κλείστε τις οθόνες σας

Τσίπρας: Το μεσοπρόθεσμο είναι πιο Μνημόνιο και από το Μνημόνιο -Κλείστε τις οθό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης εκτόξευσε ο Αλέξης Τσίπρας εστιάζοντας αυτή τη φορά εξολοκλήρου στην οικονομική ατζέντα, με αφορμή την κατάθεση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή.

«Λένε έξοδο από το μνημόνιο, ένα μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που είναι πιο μνημόνιο και από το μνημόνιο» είπε, ανοίγοντας την εκδήλωση του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» της υποψήφιας περιφερειάρχη Ρένας Δούρου και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «είναι προάγγελος ενός ακόμα μνημονίου που θα καταθέσουν και θα προσπαθήσουν να ψηφίσουν μετά τις ευρωεκλογές».

Ανεβάζοντας για μία ακόμη μέρα στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο , αφού επανέλαβε ότι η κυβέρνηση υπακούει πιστά στις εντολές της τρόικας, κατήγγειλε ότι της το «έδωσαν έτοιμο». «Το μετέφρασαν στα ελληνικά και το κατέθεσαν με εξπρές διαδικασίες στη Βουλή. Και επειδή η πολιτική απάτη είναι ότι τους έχει απομείνει το ονόμασαν χάρτη εξόδου από το μνημόνιο», πρόσθεσε.

Ενόψει της τριπλής εκλογικής αναμέτρησης έστειλε νικηφόρο μήνυμα, με σύνθημα «ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή με τα μνημόνια για άλλα σαράντα χρόνια. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την κ. Μέρκελ. Ή με την Ευρώπη της αλληλεγγύης ή με την γερμανική Ευρώπη».

Λάβρος κατά των συστημικών μέσων ενημέρωσης εμφανίστηκε τέλος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Κλείστε τις τηλεοράσεις με τα προπαγανδιστικά δελτία που προσπαθούν αν σώσουν το πολιτικό και οικονομικό σύστημα διαφθορά και της διαπλοκής», είπε στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους πολίτες να μην απέχουν από την κάλπη.

Κεδίκογλου: Στηρίζετε την ύπαρξή σας στα Μνημόνια

«Όποιος στήριξε την ύπαρξή του στα μνημόνια, πάντα μνημόνια θα σκέφτεται. Η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά χωρίς άλλα μνημόνια», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Κεδίκογλου.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ