«Μοναξιές» δείχνει νέα δημοσκόπηση: Το σεξ φέρνει ευτυχία στους Γάλλους, αλλά οι Γαλλίδες προτιμούν το φαγητό - iefimerida.gr

«Μοναξιές» δείχνει νέα δημοσκόπηση: Το σεξ φέρνει ευτυχία στους Γάλλους, αλλά οι Γαλλίδες προτιμούν το φαγητό

«Μοναξιές» δείχνει νέα δημοσκόπηση: Το σεξ φέρνει ευτυχία στους Γάλλους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαφορετική αντίληψη φαίνεται πως έχουν για την ευτυχία Γάλλοι και Γαλλίδες, καθώς, όπως καταγράφει νέα έρευνα, οι άνδρες αισθάνονται περισσότερο ευτυχείς στο... κρεβάτι, αλλά οι γυναίκες μπροστά σε ένα πιάτο φαγητό.Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Harris Interactive, Γάλλοι και Γαλλίδες έχουν διαφορετική αντίληψη για τον παράγοντα που παίζει βασικό ρόλο στην καλοζωία. Οι άνδρες υποστήριξαν ότι ο πιο σίγουρος δρόμος για την καλοπέραση είναι το σεξ, ενώ αντίθετα οι γυναίκες δήλωσαν πως το καλό φαγητό αποτελεί το βασικό κλειδί.

Μπορεί στον μέσο όρο οι Γάλλοι να συμφωνούν (με 7,1 βαθμούς από μία κλίμακα 0-10) ότι σεξ και φαγητό είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες, ωστόσο, οι άνδρες κατά 7,5 μονάδες προτιμούν τις «τρελίτσες» ,ενώ οι γυναίκες, κατά 6,7 μονάδες, ενδιαφέρονται περισσότερο για το φαγητό.

Για τους λάτρεις του φαγητού και τα δύο φύλα επέλεξαν στην κορυφή την γλυκιά απόλαυση της σοκολάτας, ενώ ακολούθησαν στην προτίμησή του οι φράουλες και οι μπριζόλες για τις γυναίκες και τους άνδρες αντίστοιχα.

Σε ερώτηση για το εάν θα επέλεγαν να μειώσουν το σεξ ή το φαγητό, οι Γαλλίδες απάντησαν πρόθυμες να απέχουν από το πρώτο, αντίθετα με τους άνδρες. «Ενα τελευταίο πράγμα που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι για το 72% των Γάλλων και των Γαλλίδων είναι χειρότερο να έχουν έναν σύντροφο που είναι κακός στο κρεβάτι απ' ό,τι έναν σύντροφο που είναι κακός στην κουζίνα», ανέφερε το Harris Interactive.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σοκολάτα ευτυχία σεξ φράουλες γάλλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ