Ηλίας Νικολόπουλος: Ο Άρειος Πάγος δεν μπορεί να απαγορεύσει τη συμμετοχή της ΧΑ στις ευρωεκλογές - iefimerida.gr

Ηλίας Νικολόπουλος: Ο Άρειος Πάγος δεν μπορεί να απαγορεύσει τη συμμετοχή της ΧΑ στις ευρωεκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το σίριαλ της κόντρας ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητή Ηλία Νικολόπουλο, αφού σήμερα ο τελευταίος υποστήριξε ότι ο Άρειος Πάγος δεν μπορεί να απαγορεύσει την συμμετοχή της ΧΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Υπενθυμίζεται πως σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ότι ο κ. Νικολόπουλος, με την ιδιότητα του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, έχει παρέμβει τηλεφωνικά σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις «σε δημοσιογραφικές εκπομπές-πλυντήρια του νεοναζιστικού μορφώματος για να υποστηρίξει, δήθεν νομικά, όλα τα επιχειρήματα της».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει στρατηγικά να συγκροτήσει πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από προσωπικότητες που απευθύνονται σε διάφορες ομάδες του πληθυσμού επενδύοντας σε συμβολισμούς και ικανοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερους» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ η οποία καταλήγει με το ερώτημα: «Ποια άποψη και ποια κοινωνική συμπεριφορά δεν χωρά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ;».

Από την άλλη πλευρά πάντως κύκλοι της Κουμουνδούρου απαντούν στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Να έρθει να τα πει αυτά στη Βουλή ο κ. Βενιζέλος και όχι να σιωπά που συγκυβερνά με τους ανθρώπους που είχαν ανοιχτή επικοινωνία με τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ