Τα ζώδια της Τετάρτης 30 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 30 Απριλίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 30 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί, μέχρι το μεσημέρι, θα πρέπει να προσέχετε κάποια θέματα, τα οποία έχουν σχέση με την οικογένεια και δεν προχωρούν όπως εσείς θα θέλετε. Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να προωθήσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Μάλιστα σε αυτό θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ δεν αποκλείεται αυτά τα οικονομικά να προέρχονται από τον χώρο της εργασίας σας. Μετά το μεσημέρι είναι μια πολύ καλή μέρα για να συζητήσετε ένα οικογενειακό θέμα. Σιγά-σιγά, από το Σάββατο, η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας μπορείτε να πετύχετε πολλά.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους είναι μια αντιφατική περίοδος αυτή. Η έκλειψη Ηλίου επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 30 Απριλίου. Να γνωρίζετε ότι όταν μια έκλειψη επηρεάζει την ημερομηνία των γενεθλίων μας ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα διαρκέσουν έναν χρόνο, μέχρι τα επόμενα γενέθλιά μας, και θα αφορούν θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια μας και με τα οικονομικά. Πάντως, η συγκεκριμένη έκλειψη θα μπορούσε να σημαίνει για σας μια αλλαγή πορείας και μια λύση των προβλημάτων που μπορεί να έχετε αυτήν την στιγμή. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 13 Μαΐου, προσέχετε μέχρι το μεσημέρι σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες ίσως δεν έχουν την πορεία που εσείς θέλετε. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να διευθετηθούν από σήμερα και κατά τη διάρκεια του Μαΐου, τα οποία έχουν σχέση είτε με τα οικονομικά σας είτε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, είτε γενικότερα με την ζωή σας. Ο Δίας σταδιακά απεμπλέκεται από δυσαρμονικές όψεις, οι οποίες δεν του επέτρεπαν να λειτουργήσει, και τώρα θα λειτουργεί προς όφελός σας.

Δίδυμοι

Εσάς τους Διδύμους ίσως σας αγχώνουν θέματα της οικογένειας σας, ενώ μπορεί κάποιοι να σας δημιουργούν άγχη ή να καλλιεργούν ένα παρασκήνιο για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Όμως, μετά το μεσημέρι, που η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο, θα ασχοληθείτε με τα πολύ δικά σας θέματα. Η όψη που δημιουργεί ο Ερμής -δικός σας κυβερνήτης – σημαίνει ότι ίσως κινηθείτε μυστικά και παρασκηνιακά και καταφέρετε να ρυθμίσετε τα οικογενειακά σας θέματα. Ίσως να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας και να έχετε άγχος για αυτό. Αυτό λοιπόν το θέμα θα μπορούσε να επιλυθεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Ωστόσο, μετανιώνετε για κάποια πράγματα σε σχέση με τα συναισθηματικά σας θέματα. Τώρα αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και από την οποία θα εισπράξετε πολλά. Προς το παρόν θα ευνοηθείτε εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, 21-23 Μαΐου συγκεκριμένα. Προετοιμαστείτε, γιατί οι αρχές Μαΐου μπορεί να δείχνουν πολλά για σας.

Καρκίνος

Εσάς τους Καρκίνους σάς επηρεάζει ακόμη και σήμερα η χτεσινή ηλιακή έκλειψη. Θετικά, θα μπορούσα να πω, επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Ιουλίου. Μπορεί να έχετε μια πάρα πολύ καλή είδηση, η οποία είναι πολύ σημαντική και προέρχεται από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η κοινωνική σας ζωή, οι στόχοι σας, μπορεί να πραγματοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Οι προβληματισμοί βεβαίως δεν παύουν για σας που είστε γεννημένοι αρχές Ιουλίου, όμως η περίοδος αυτή μπορεί να είναι αρκετά σημαντική για σας. Εάν δε, είστε γεννημένοι μετά τις 7 Ιουλίου, μπορείτε να περιμένετε πολλά και σημαντικά πράγματα μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Ο Δίας μπορεί να σας δώσει πολλά, ιδιαίτερα μέσα στον Μάιο και όχι μόνο.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η χτεσινή έκλειψη είναι πολύ σημαντική. Σας θυμίζει θέματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική σας ζωή η οποία είναι σημαντική. Σήμερα μάλιστα, μπορεί να έχετε μια θετική είδηση για τα επαγγελματικά σας θέματα. Κινηθείτε μυστικά και προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Για συναισθηματικά και οικονομικά θέματα θα έχετε τις επόμενες μέρες μια πολύ ευχάριστη είδηση εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 21-23 Ιουλίου. Στον επαγγελματικό σας τομέα μια συζήτηση που θα κάνετε σήμερα, μια συνέντευξη που θα δώσετε, ένα βιογραφικό ή ένα τηλεφώνημα θα μπορούσαν να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Παρθένος

Για σας, Παρθένοι μου, είναι θεαματική η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε εχθές. Μιλά για νέα σχέδια, ταξίδια στο εξωτερικό, νομικά θέματα. Σήμερα είναι μια μοναδική μέρα, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Σεπτεμβρίου. Μην αφήσετε ούτε μια ώρα να πάει χαμένη, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Σεπτεμβρίου. Συζητήσεις και επαφές θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν, ενώ οι φίλοι θα μπορούσαν να είναι πολύ σημαντικοί για σας. Τα οικονομικά σας βεβαίως εξακολουθούν να θέλουν προσοχή. Αρχίζει μια περίοδος κατά την οποία αλλιώς ξεκινά η συναισθηματική σας ζωή και αλλιώς θα τελειώσει.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια μέρα, κατά την οποία μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση για θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις αλλά και με ένα οικονομικό ζήτημα. Ίσως κάτι αλλάζει στη ζωή σας σε σχέση με οτιδήποτε αφορά τα φιλικά ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή καθώς η Αφροδίτη περνά απέναντι από το ζώδιό σας το Σάββατο και θα ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας πυροδοτεί δυσαρέσκειες για σας τους Σκορπιούς που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Νοεμβρίου. Αντίθετα, η ηλιακή έκλειψη, που πραγματοποιήθηκε εχθές στην ίδια θέση, μπορεί να βάλει σε νέα πορεία τις σχέσεις σας. Ακόμη, μπορεί να επιλύσει ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα. Τώρα αρχίζει ένα διάστημα, κατά το οποίο θέματα που έχουν σχέση με νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις, ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές φαίνονται να ευνοούνται ιδιαίτερα. Από τον επόμενο μήνα μάλιστα θα δείτε και τα αποτελέσματα αυτής της εύνοιας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες ξεκινά μια πολύ σημαντική περίοδος. Η Αφροδίτη περνά στον Κριό το Σάββατο και φέρνει ευχάριστα γεγονότα μέσα στο μήνα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Νοεμβρίου να περιμένετε αυτά τα γεγονότα μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία σας, αν εξαρτώνται από το εξωτερικό, αν εξαρτώνται από συνεργάτες ή από αγαπημένα σας πρόσωπα θα μπορούσαν να έχουν ευχάριστο αποτέλεσμα. Ίσως αναθεωρείτε τις σκέψεις και τις σχέσεις σας για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να επιφυλάσσει εκπλήξεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Δεκεμβρίου. Κάποιες αλλαγές θα υπάρξουν στη ζωή σας, οι οποίες είναι σημαντικές. Εάν είχατε κάποιες σκέψεις ή ένα απρόσμενο γεγονός σε σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ή ακόμα και σε σχέση με τα δημιουργικά σας σχέδια, τώρα θα μπορούσαν να προωθηθούν και να πραγματοποιηθούν.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η χθεσινή έκλειψη δεν έχει μόνο προσωρινή επιρροή, ή όπως λέμε 14 μέρες πριν και 14 μέρες μετά την πραγματοποίησή της, αλλά επηρεάζει σχεδόν ολόκληρη την χρονιά σας. Συγκεκριμένα σημαίνει ότι κάνετε μια καινούργια αρχή, η οποία έχει σχέση με τα οικονομικά σας, με θέματα δουλειάς αλλά και με θέματα των παιδιών ή του ερωτικού σας συντρόφου. Αν είστε γεννημένοι αρχές Ιανουαρίου, έχετε περάσει πολλές εντάσεις αυτόν τον καιρό. Τώρα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε μια τάξη την ζωή σας. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορείτε να κάνετε συζητήσεις για ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές και συμφωνίες, οι οποίες θα είναι σημαντικές.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους σήμερα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία, για να επιλύσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας. Μέχρι το μεσημέρι όμως μπορεί να σας αγχώσουν θέματα που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας ή γενικότερα με την οικογένειά σας. Αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία θα κάνετε μικρά, κοντινά ταξιδάκια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά μπορείτε να βρείτε λύσεις.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή αυτή η περίοδος. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2-4 Μαρτίου θα κάνετε συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, ενώ βελτιώνονται και τα οικονομικά σας. Ό,τι έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή αυτόν τον καιρό μπορεί να προχωρήσει κατά έναν καλύτερο τρόπο, έστω και αν μέχρι τώρα ήσασταν αρκετά φορτισμένοι σε σχέση με αυτά τα ζητήματα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ