Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για τη Λίβερπουλ: Από την ήττα μαθαίνεις περισσότερα από τις νίκες! - iefimerida.gr

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για τη Λίβερπουλ: Από την ήττα μαθαίνεις περισσότερα από τις νίκες!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για τη Λίβερπουλ: Από την ήττα μαθαίνεις περισσό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπορείς να πετάξεις κάτι μέσα από έναν τοίχο, αλλά κάλλιστα μπορείς να το περάσεις από πάνω του, λέει μία κινέζικη παροιμία. Ο Μπρένταν Ρότζερς οφείλει να σκύψει πάνω απο τα αίτια της ήττας από την Τσέλσι και να μάθει από αυτό το σκληρό μάθημα που του έδωσε ο Μουρίνιο.

Μία ήττα πάντα είναι λόγος για να προβληματιστείς. Αν ο Ρότζερς και η Λίβερπουλ επιμείνουν στο γεγονός των «δύο λεωφορείων» που πάρκαρε η Τσέλσι στο «Ανφιλντ» θα δουν μονάχα το δέντρο και θα τους ξεφύγει το δάσος! Η προσέγγιση την Κυριακή ήταν τουλάχιστον αφελής από πλευράς Λίβερπουλ. Λειτούργησε πρωταρχικά με το συναίσθημα αντί με την λογική. Της έκανε και η ισοπαλία και το ξέχασαν όλοι μόλις ο διαιτητής σφύριξε. Μπαίνοντας στο γήπεδο δοκίμασε για ένα εικοσάλεπτο να βάλει την αντίπαλο της στα δίχτυα, και μόλις αυτό δεν έγινε μπλόκαρε!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόλου στο england365.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρωτάθλημα ήττα Λίβερπουλ england365.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ