Eurobank: Στο 0,31 ευρώ η ανώτατη τιμή μετοχής - iefimerida.gr

Eurobank: Στο 0,31 ευρώ η ανώτατη τιμή μετοχής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνέχεια της από 15 Απριλίου 2014 ανακοίνωσης της Τράπεζας Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία (στο εξής η «Τράπεζα» ή η «Eurobank») σχετικά με τη σύναψη συμφωνίας με την ομάδα θεσμικών επενδυτών (cornerstone investors) (στο εξής οι «Επενδυτές») που αναφέρονται στη εν λόγω ανακοίνωση, όπως και στην ενότητα 4.9 του από 17 Απριλίου 2014 Ενημερωτικού ∆ελτίου της Τράπεζας, η Eurobank ανακοινώνει ότι, στις 28 Απριλίου 2014, αποδέχθηκε την με την ίδια ημερομηνία πρόταση των Επενδυτών για την αύξηση από €0,30 σε €0,31 της ανώτατης τιμής ανά μετοχή, στην οποία δεσμεύονται να αποκτήσουν νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της Τράπεζας στο πλαίσιο της εν εξελίξει διεθνούς προσφοράς αυτών των μετοχών.

Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις που περιγράφονται στην ως άνω ανακοίνωση και στην ενότητα 4.9 του ως άνω Ενημερωτικού Δελτίου της Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένου και του ανερχόμενου σε περίπου €1,332 δις ανώτατου συνολικού ποσού επένδυσης από τους Επενδυτές. Η παρούσα ανακοίνωση διενεργείται σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ν. 3340/2005 και την απόφαση 3/347/2005 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επενδυτές Eurobank τιμή μετοχής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ