Ποια είναι η Γαλλίδα τουρίστρια που έδωσε πίτσα στον «άστεγο» Ρίτσαρντ Γκιρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια είναι η Γαλλίδα τουρίστρια που έδωσε πίτσα στον «άστεγο» Ρίτσαρντ Γκιρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια Γαλλίδα τουρίστρια που είδε έναν άντρα να ψάχνει στα σκουπίδια της Νέας Υόρκης για να φάει, άκουσε την καρδιά της και του πρόσφερε ένα κομμάτι πίτσα, χωρίς να ξέρει ότι επρόκειτο για τον αμερικανό σταρ Ρίτσαρντ Γκιρ, που εκείνη την ώρα γύριζε ταινία.

Η Καρίν Βαλνέ Γκομπό, μια Παριζιάνα 42 ετών, βρισκόταν κοντά στον σταθμό Grand Central στο Μανχάτταν, όταν είδε τον άντρα, με ένα σκούφο ως τα αυτιά, να ψάχνει τα σκουπίδια, όπως έγραψε η εφημερίδα New York Post.
Εβγαινε από μια πιτσαρία με τον άντρα της και τον γιο τους, 15 ετών, και του πρόσφερε ό,τι της είχε απομείνει από την πίτσα της. Ο Ρίτσαρντ Γκηρ, 64 ετών, δεν πτοήθηκε και τη ρώτησε τι είχε μέσα στη σακούλα που του έτεινε προς το μέρος του.
«Προσπάθησα να του πω κάτι στα αγγλικά, αλλά μου βγήκαν τα μισά στα γαλλικά. Του είπα «λυπάμαι αλλά η πίτσα μου είναι κρύα» διηγείται η γυναίκα. Μου απάντησε «Σας ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά».

Αργότερα, όταν είδε τη φωτογραφία της στην αμερικανική εφημερίδα, κατάλαβε τι είχε συμβεί. «Είναι μαγικό, απίστευτο ότι μπορεί να μου συνέβη αυτό. Και πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίος, παρά την ηλικία του» δήλωσε η Γαλλίδα.

Ποια είναι η Γαλλίδα τουρίστρια που έδωσε πίτσα στον «άστεγο» Ρίτσαρντ Γκιρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ποια είναι η Γαλλίδα τουρίστρια που έδωσε πίτσα στον «άστεγο» Ρίτσαρντ Γκιρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ποια είναι η Γαλλίδα τουρίστρια που έδωσε πίτσα στον «άστεγο» Ρίτσαρντ Γκιρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ποια είναι η Γαλλίδα τουρίστρια που έδωσε πίτσα στον «άστεγο» Ρίτσαρντ Γκιρ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ