Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα του 13χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ του Ελληνικού - iefimerida.gr

Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα του 13χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ του Ελληνικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικά είναι τα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή του ο τραγικός πατέρας του 13χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ του Ελληνικού και της 9χρονης, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μετά τον σοβαρό τραυματισμό της.Ο ίδιος επιρρίπτει τις ευθύνες στον υπεύθυνο μιλώντας για ελλειπή μέτρα ασφαλείας, καθώς όπως ανέφερε «το σχοινί της κυλινδρικής μπάλας δεν ήταν δεμένο στο έδαφος». Παράλληλα, περιέγραψε στιγμή προς στιγμή τα όσα εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια της τραγωδίας.

«Ξαφνικά φύσηξε δυνατός αέρας και ανασήκωσε την πλαστική μπάλα στον αέρα, περίπου σε ύψος δέκα μέτρων και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος και σε απόσταση δέκα μέτρων μακριά από την πισίνα. Αμέσως έτρεξα στο σημείο για να δω τα παιδιά και για να σταματήσω την μπάλα που κυλούσε στο έδαφος. Αμέσως έβγαλα έξω την κόρη μου, η οποία δεν μου μίλησε και μετά από λίγα λεπτά άνοιξε τα μάτια της», ανέφερε ο πατέρας μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πατέρας του 13χρονου αγοριού την ίδια στιγμή η γυναίκα του μαζί με άλλους παρευρισκόμενους τράβηξαν έξω από την μπάλα τον γιο του. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος στην κατάθεσή του «τον βγάλαμε , ένας κύριος του έκανε τεχνητή αναπνοή και αμέσως κάλεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Με τη σύζυγό μου πήγαμε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία όπου διακομίστηκαν τα παιδιά, οι γιατροί μου γνώρισαν ότι ο γιος μου είχε καταλήξει από τα τραύματα του», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία της 9χρονης

Την ίδια στιγμή, αισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία της 9χρονη αδερφής του 13χρονου που έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με το Mega, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει βελτίωση, ενώ φαίνεται πως έχει επαφή με το περιβάλλον. Στο πλευρό της μικρής βρίσκεται ένας ψυχολόγος, ενώ δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για το τραγικό συμβάν.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ