Μια γεύση από τις πρώτες πρόβες της Eurovision 2014 -Εκλεψε τις εντυπώσεις το φαβορί, η Αρμενία [βίντεο] - iefimerida.gr

Μια γεύση από τις πρώτες πρόβες της Eurovision 2014 -Εκλεψε τις εντυπώσεις το φαβορί, η Αρμενία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίστροφα μετρά, πλέον ο χρόνος για τη Eurovision του 2014. Τη Δευτέρα ξεκίνησαν οι πρόβες στη σκηνή της Κοπεγχάγης των τραγουδιών που θα διαγωνισθούν στον πρώτο ημιτελικό της . Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το τραγούδι της Αρμενίας, ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού.

Οι πρόβες χωρίζονται σε δύο φάσεις, στην πρώτη που θα διαρκέσει 3 μέρες, από Δευτέρα έως και Τετάρτη 30 Απριλίου και θα περιλαμβάνει τις αρχικές πρώτες πρόβες όλων των χωρών ανεξάρτητα με το σε ποιο τελικό θα συμμετάσχουν. Η πρώτη πρόβα του ελληνικού τραγουδιού αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.

Η δεύτερη φάση των προβών θα ξεκινήσει την Παρασκευή 2 Μαΐου και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 4 Μαΐου και περιλαμβάνει τις δεύτερες πρόβες των χωρών των 2 ημιτελικών καθώς και τις πρόβες των χωρών που διαγωνίζονται απευθείας στον Τελικό (BIG 5 + Δανία). Η δεύτερη πρόβα του τραγουδιού που εκπροσωπεί την Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ