Χειροπέδες ξανά σε Μαρτίνη -Παπαδημητρίου για τα χρέη του Ντυνάν - iefimerida.gr

Χειροπέδες ξανά σε Μαρτίνη -Παπαδημητρίου για τα χρέη του Ντυνάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθησαν σήμερα, Δευτέρα, από άνδρες της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, έπειτα από προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε κατόπιν παραγγελίας του εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών, ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης και ο πρώην αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Παπαδημητρίου για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ.Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι οφειλές ανέρχονται σε 1.536.814,64 ευρώ και αφορούν το χρονικό διάστημα από 01-07 έως 31-08-2013, κατά τη διάρκεια του οποίου ήταν υπεύθυνοι οι συλληφθέντες, ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο Ι.Κ.Α. κατ' εξακολούθηση και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ