Πάγκαλος: Θα στείλω εξώδικο στην «Αυγή» για το δημοσίευμα με τον Οτσαλάν - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Θα στείλω εξώδικο στην «Αυγή» για το δημοσίευμα με τον Οτσαλάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεση του να στείλει εξώδικο στην εφημερίδα «Αυγή» εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος, ως απάντηση σε δημοσίευμα που τον θέλει να παραδίδει τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι η παραίτησή του από το υπουργείο Εξωτερικών επί κυβερνήσεως Σημίτη ήταν αποτέλεσμα πιέσεων από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών στον τότε πρωθυπουργό, καθώς θεωρούσαν πως ως υπουργός υπέθαλπε τη διεθνή τρομοκρατία.

Παράλληλα, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για ένα κόμμα που στην πραγματικότητα αρνείται να υποστηρίξει τις αλλαγές και «αντιπροσωπεύει την παλιά Ελλάδα».

Τέλος, σημείωσε πως ο κόσμος αναγνωρίζει ότι είχε δίκιο για τη γνωστή φράση του «μαζί τα φάγαμε», λέγοντας ότι όσο περνά ο καιρός, άνθρωποι του σφίγγουν το χέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ