Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη -Με δύο σφαίρες στο στήθος, για να τον ληστέψουν - iefimerida.gr

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη -Με δύο σφαίρες στο στήθος, για να τον ληστέψουν

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη -Με δύο σφαίρες στο στήθος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης έχει προκαλέσει η εκτέλεση γνωστού επιχειρηματία. Το θύμα δέχθηκε δύο σφαίρες στο στήθος από δύο άτομα που του επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν.

Οι άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα θανάτου, νωρίς το πρωί, έξω από το σπίτι του 63χρονου θύματος, στη Νέα Χιλή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο δράστες -που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού- τον περίμεναν και την ώρα που ο επιχειρηματίας έφευγε για τη δουλειά του, προσπάθησαν να του αποσπάσουν το χαρτοφύλακα που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Εκείνος αντέδρασε, συνεπλάκη με τον ένα δράστη, ενώ ο δεύτερος κατέβηκε από τη μηχανή και τον πυροβόλησε με πιστόλι δυο φορές στο στήθος. Στη συνέχεια, οι δράστες πήραν το χαρτοφύλακα και έφυγαν με τη μηχανή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δέκα κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ