Oι ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων γράφουν γράμμα στον Σαββίδη: Ευχαριστούμε τον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ [κείμενο] - iefimerida.gr

Oι ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων γράφουν γράμμα στον Σαββίδη: Ευχαριστούμε τον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ [κείμενο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληξη προκαλεί η δημοσιοποίηση επιστολής που έστειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας που γέμισαν χθες τα καταστήματα τους σε όλη τη χώρα, για να δουν τον αγώνα και τους ενίσχυσαν οικονομικά.

Η επιστολή που δημοσιεύει το seleo.gr, αναφέρει:
«Αξιότιμε Κύριε Σαββίδη, Κύριε Πρόεδρε της ΠΑΕ, με την παρούσα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τόσο εμείς σαν Δ.Σ., αλλά και όλα τα μέλη μας, τον υπέροχο λαό του Π.Α.Ο.Κ. που για άλλη μια φορά έδωσε πληρότητα και ζωή στα μαγαζιά του κλάδου μας σε όλη την Ελλάδα, κατά τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Μια πληρότητα που ήταν όαση, στις άνυδρες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν καθημερινά τα καταστήματά μας. Δεν έχει καμιά σημασία η ήττα για μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ στο διάβα του πάντα αφήνει ίχνη, πράγμα που σημαίνει πως προχωρά κι όσο για σας τους διοικούντες, μιας και βγάζετε καθημερινά τα κάστανα από τη φωτιά, είμαστε βέβαιοι πως θα βγάλετε και το φίδι από την τρύπα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ