Ο εργένης-σύμβολο Τζορτζ Κλούνεϊ αρραβωνιάστηκε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο εργένης-σύμβολο Τζορτζ Κλούνεϊ αρραβωνιάστηκε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν ξέρουμε αν η πρώην αγαπημένη του Τζορτζ Κλούνεϊ πνίγει τον καημό της σε μαρτίνι ή παγωτό» γράφει το Vanity Fair μεταδίδοντας την είδηση πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο αμετανόητος εργένης του Χόλιγουντ, αρραβωνιάστηκε την 36χρονη δικηγόρος Αmal Alamuddin.

H πρόταση γάμου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρέπει να έγινε πριν από μερικές μέρες. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως, όμως, η Αmal εθεάθη την περασμένη Τετάρτη με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, κατά την έξοδο της με φιλικό ζευγάρι. Η σχέση της με τον Κλούνεϊ ξεκίνησε τον Οκτώβρη και προκαλεί εντύπωση ότι πήρε την μεγάλη απόφαση μετά από λίγους μήνες σχέσης, ενώ με την προηγούμενη σύντροφό του, την Stacy Keibler ήταν μαζί επί χρόνια.

Η Αlamuddin είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη Βρετανίδα δικηγόρος, εξειδικευμένη στο διεθνές δίκαιο και στα ανθρώπινα δικαιώματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν του Τζορτζ Κλούνεϊ υπάρχει ένας γάμος με την ηθοποιό Talia Balsam, που έχουμε δει στο Mad Men.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Κλούνεϊ αρραβώνας Αmal Alamuddin
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ