«Πόρνη» η πρόεδρος της Ν. Κορέας, «προαγωγός» ο Ομπάμα: Η Βόρεια Κορέα απειλεί με ύβρεις και πόλεμο [εικόνα] - iefimerida.gr

«Πόρνη» η πρόεδρος της Ν. Κορέας, «προαγωγός» ο Ομπάμα: Η Βόρεια Κορέα απειλεί με ύβρεις και πόλεμο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωπική επίθεση κατά της Προέδρου της Νότιας Κορέας Παρκ Γκεούν-Χιε εξαπέλυσε η Πιονγκγιάνγκ, αποκαλώντας την «πόρνη», δέσμια του «προαγωγού» Μπαράκ Ομπάμα, καθώς όπως δήλωσε η Παρκ, η Βόρεια Κορέα είναι έτοιμη για «μεγάλης κλίμακας πυρηνικό πόλεμο».


Σε μια διατριβή με έντονη διατύπωση, ακόμη και από τα πρότυπα της ανθηρής πεζογραφίας της, η Βόρεια Κορέα εξαπέλυσε λεκτική επίθεση για τη σχέση μεταξύ «δασκάλου και της μαριονέτας του» και απείλησε την Παρκ πως θα πληρώσει το «τίμημα».

«Η πρόσφατη συμπεριφορά της Παρκ Γκεούν Χιε με τον Ομπάμα ήταν σαν μια ανώριμη έφηβη που παρακαλά τους γκάγκστερ να δείρουν κάποιον που δεν συμπαθεί» όπως δήλωσε η Επιτροπή για την Ειρηνική Επανένωση της Κορέας (CPRK).

«Ή σαν μια πανούργα πόρνη που ανυπόμονα προσπαθεί να παγιδεύσει κάποιον δίνοντας το σώμα της σε έναν ισχυρό προαγωγό» πρόσθεσε, σύμφωνα με το Κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων (KCNA).

Το βιτριόλι ήρθε μόλις μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της διήμερης επίσκεψης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα στη Νότια Κορέα, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλεσε τη Βόρεια Κορέα «κράτος παρίας» του οποίου η απομόνωση θα βαθύνει ακόμη περισσότερο, αν προχωρήσει σε μια τέταρτη πυρηνική δοκιμή.

Οι πρόσφατες δορυφορικές εικόνες αποκάλυψαν αυξημένη δραστηριότητα στο χώρο των πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας και η Παρκ προειδοποίησε την Παρασκευή πως η Πιονγκγιανγκ είναι έτοιμη να οργανώσει άλλη μία πυρηνική δοκιμή «ανά πάσα στιγμή».

Και οι δύο πρόεδροι προειδοποίησαν πως μια περιφρόνηση των διεθνών κανόνων θα σήμαινε αυστηρότερες κυρώσεις.

Το CPRK, που είναι επιφορτισμένο με το χειρισμό των διασυνοριακών υποθέσεων, χαρακτήρισε «απαράδεκτες ύβρεις» τις παρατηρήσεις των δύο ηγετών, εναντίον της ηγεσίας της Βόρειας Κορέας.

«Αν ο Ομπάμα και η Παρκ Γκεούν-Χιε, πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα μυαλά μας με τέτοιες απειλές και εκβιασμό, τότε σίγουρα είναι ανόητοι» τόνισε.

«Πόρνη» η πρόεδρος της Ν. Κορέας, «προαγωγός» ο Ομπάμα: Η Βόρεια Κορέα απειλεί με ύβρεις και πόλεμο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ