KUDU Coffe Roasters -Το success story τριών φίλων που φτιάχνουν το καλύτερο χαρμάνι καφέ στην Ελλάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

KUDU Coffe Roasters -Το success story τριών φίλων που φτιάχνουν το καλύτερο χαρμάνι καφέ στην Ελλάδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο πνεύμα της εποχής που θέλει ένα ποιοτικό προϊόν σε ανταγωνιστική τιμή και οι εξειδικευμένες γνώσεις του ενός οδήγησαν τρεις παιδικούς φίλους στην απόφαση να δημιουργήσουν μια νέα εταιρεία καφέ. Την KUDU Coffee Roasters. Οι τρεις φίλοι εισάγον την πρώτη ύλη από φάρμες κυρίως της Λατινικής Αμερικής, καβουρδίζουν τον καφέ στην έδρα της εταιρείας στη Μεταμόρφωση, τον συσκευάζουν και τον εμπορεύονται με επιτυχία.

Στο Doc στο Νέο Ψυχικό, όπως σημειώνει το popaganda.gr, μπορεί κανείς να απολαύσει ένα από τα τρία χαρμάνια του καφέ που φτιάχνουν οι τρεις νέοι, να αγοράσει καφέ για το σπίτι του, αλλά και να προμηθευτεί επαγγελματικά μηχανήματα άλεσης καφέ έτσι ώστε ο πελάτης να αγοράζει φρεσκοαλεσμένο καφέ εσπρέσσο ή φίλτρου για το σπίτι.

Διαβάστε πώς ακριβώς παρασκευάζονται τα τρία χαρμάνια της KUDU Coffe, από που εισάγονται οι πρώτες ύλες, τι κάνει έναν καφέ κορυφαίο και από πού ακριβώς μπορείτα να προμηθευτείτε τους καφέδες της εταιρείας στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καφές Νέο Ψυχικό KUDU Coffee Doc
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ