Ομαδικός βιασμός τουρίστριας στο Παρίσι από αστυνομικούς, μέσα στο αρχηγείο - iefimerida.gr

Ομαδικός βιασμός τουρίστριας στο Παρίσι από αστυνομικούς, μέσα στο αρχηγείο

Ομαδικός βιασμός τουρίστριας στο Παρίσι από αστυνομικούς -Στο αρχηγείο της επίλε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα βιασμού, μέσα στο ίδιο το αρχηγείο της αστυνομίας και μάλιστα από όργανα του νόμου, καταγγέλλει ότι έπεσε μία Καναδή τουρίστρια στο Παρίσι. Ηδη απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε δύο αστυνομικούς.

Η τουρίστρια γνώρισε τέσσερις αξιωματικούς της επίλεκτης μονάδας δίωξης εγκλημάτων της αστυνομίας σε μία παμπ, στη συνοικία Σεν Μισέλ, την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με τη δική της μαρτυρία, η γυναίκα συμφώνησε να επισκεφθεί το αρχηγείο τους που βρίσκεται κοντά στο Σηκουάνα. Εκεί όμως- όπως καταγγέλλει- οι αστυνομικοί της πρόσφεραν ποσότητες ουίσκι και στη συνέχεια την βίασαν μέσα σε ένα γραφείο.

Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες, που έχουν προκαλέσει σοκ στην αστυνομία. Ενας από τους κατηγορούμενους παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 34χρονη Καναδή, αλλά υποστηρίζει ότι ήταν με τη συγκατάθεσή της. Οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι το Σάββατο, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ