Το Mitsuoka Orochi έχει ψηφιστεί ως το πιο άσχημο σπορ αυτοκίνητο και τώρα αποσύρεται. Καιρός ήταν… - iefimerida.gr

Το Mitsuoka Orochi έχει ψηφιστεί ως το πιο άσχημο σπορ αυτοκίνητο και τώρα αποσύρεται. Καιρός ήταν…

Το Mitsuoka Orochi έχει ψηφιστεί ως το πιο άσχημο σπορ αυτοκίνητο και τώρα αποσύ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Orochi είναι ένα σπορ μοντέλο που κατασκευάζει η μικρή ιαπωνική εταιρεία Mitsuoka, που ειδικεύεται στις ρέπλικες παλιών εγγλέζικων ρόουντστερ. Σε ένα σύντομο CV του θα υπήρχε σίγουρα αναφορά πως έχει ψηφιστεί τουλάχιστον μια φορά ως το πιο άσχημο σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως, αλλά αυτό δεν εμπόδισε 400 γενναίους να το κάνουν δικό τους. Από το 2006 όταν και εμφανίστηκε το μοντέλο παραγωγής του, ενώ το 2001 είχε παρουσιαστεί το πρωτότυπό του.

Η πενταετής εκκόλαψη πάντως δεν είχε βοηθήσει την εικόνα του, η οποία πραγματικά είναι επιεικώς περίεργη, ενώ δεν διαφοροποιείται ουσιαστικά ούτε για τη Final Edition του. Η οποία είναι διαθέσιμη σε δύο αποχρώσεις, έχει διαφοροποιημένα αεροδυναμικά βοηθήματα και φυσικά διατηρεί την οβάλ μάσκα που δείχνει εκτός τόπου και χρόνου. Ίδιος παραμένει και ο κινητήρας. Πρόκειται για έναν V6 3.300 κυβικών της Toyota, που αποδίδει 233 ίππους.

Το Mitsuoka Orochi κοστίζει περίπου 90.000 ευρώ και αν θέλετε να πετάξετε κυριολεκτικά αυτό το ποσό η αγορά του είναι μια από τις δυνατότητες που έχετε. Η βιαστείτε πάντως... Έτσι κι αλλιώς θα περάσεις (πολύς) χρόνος μέχρι να βρεθούν οι 5 που θα αγοράζουν τα αντίστοιχα αυτοκίνητα της τελικής του εκδοχής...

Το Mitsuoka Orochi έχει ψηφιστεί ως το πιο άσχημο σπορ αυτοκίνητο και τώρα αποσύρεται. Καιρός ήταν… | iefimerida.gr 0
Το Mitsuoka Orochi έχει ψηφιστεί ως το πιο άσχημο σπορ αυτοκίνητο και τώρα αποσύρεται. Καιρός ήταν… | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Σπορ Mitsuoka Orochi
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ