Βενιζέλος: Υπάρχουν φορές που η ΝΔ έχει την ψευδαίσθηση ότι κυβερνά μόνη της - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Υπάρχουν φορές που η ΝΔ έχει την ψευδαίσθηση ότι κυβερνά μόνη της

«Καρφί» από Βενιζέλο: Υπάρχουν φορές που η ΝΔ έχει την ψευδαίσθηση ότι κυβερνά μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κυβερνητική σταθερότητα και τη συνεργασία όχι μόνο μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά σε επίπεδο που να εκφράζει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μίλησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του, όπου όμως δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για την «ψευδαίσθηση» της ΝΔ πως κυβερνά μόνη της.

Μιλώντας για το στοίχημα των εκλογών, στο οποίο πρωτίστως πρέπει να διαφυλαχθεί η κυβερνητική σταθερότητα και η ολοκλήρωση της μόνης εθνικής στρατηγικής που υπάρχει, όπως είπε, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε επίθεση και στο κόμμα της συγκυβέρνησης. «Προφανώς η ΝΔ θα προτιμούσε να κυβερνά μόνη της και υπάρχουν φορές που έχει αυτή την ψευδαίσθηση. Υπάρχουν κύκλοι που θα προτιμούσαν τη συνεργασία με την ακροδεξιά αλλά ευτελίστηκαν», είπε σε συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής».

Επίθεση όμως έκανε και στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τα στελέχη του ότι «τρέμουν μήπως βγούμε από το μνημόνιο και χάσουν το ψωμί τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ακροδεξιά συνοδεία του θα χάσουν το παιχνίδι στις εκλογές».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ