Το Κύπελλο πήγε μπουζούκια -Το «πράσινο» γλέντι και ο χορός του Ζέκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το Κύπελλο πήγε μπουζούκια -Το «πράσινο» γλέντι και ο χορός του Ζέκα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μία από τις... ποδοσφαιρικές παραδόσεις, που δύσκολα σπάνε. Ενα τρόπαιο πρέπει να γιορταστεί με τον «ελληνικό» τρόπο. Με γλέντι στα μπουζούκια. Και αυτό έκανε ο Παναθηναϊκός το βράδυ του Σαββάτου, μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου έπειτα από τη νίκη του ΠΑΟΚ στον τελικό.

Αν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν έχουν τελειώσει για τους «πράσινους», ένα μικρό γλέντι ποτέ δεν κάνει κακό. Εδωσαν λοιπόν ραντεβού σε νυχτερινό μαγαζί, όπου στήθηκε το πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Από τους πρώτους που έφτασαν εκεί ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ενώ λίγα αργότερα άρχισαν να καταφτάνουν οι παίκτες που αποδείχθηκαν ιδιατέρως ικανοί και στον λουλουδοπόλεμο.

Από τους πρωταγωνιστές του γλεντιού ήταν ο Ζέκα, που δεχόταν τα πειράγματα όλων, όπως αναφέρει το sport24.gr, ενώ το αποκορύφωμα ήταν όταν βρέθηκε στην πίστα, αγκαλιά με το Κύπελλο και έδωσε ένα μικρό δείγμα των χορευτικών ικανοτήτων του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ