Επεσε το τελευταίο οχυρό -Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αρραβωνιάστηκε - iefimerida.gr

Επεσε το τελευταίο οχυρό -Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αρραβωνιάστηκε

Επεσε το τελευταίο οχυρό -Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αρραβωνιάστηκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεωρείται μία από τις καλύτερες δικηγόρους της Βρετανίας. Ισως να είναι κι αυτός ένας λόγος που η Αμάλ Αλαμουντίν έπεισε τον Τζορτζ Κλούνεϊ να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή, καθώς ξέρει επιχειρηματολογεί.

Οπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο πιο φανατικός εργένης του Χόλιγουντ αλλάζει σελίδα, αφού σύμφωνα με το People ο ηθοποιός αρραβωνιάστηκε την Αλαμουντίν. Η πρώτη φορά που οι φωτογράφοι τους εντόπισαν μαζί ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά- αν όντως το δαχτυλίδι με το οποίο εμφανίστηκε η δικηγόρος είναι αρραβώνα- οι δύο τους δεν έχασαν καιρό.

Ετσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κλούνεϊ έκανε στην 36χρονη πρόταση μετά από σχέση έξι μηνών. Αν τελικά ο γάμος γίνει, θα είναι ο δεύτερος για εκείνον, καθώς ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την Ταλία Μπάλσαμ. Από τότε όμως είχε ταχθεί στην εργένικη ζωή, την οποία βέβαια περνούσε με την ωραία παρέα των κατά καιρούς συντρόφων του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ