Στο «σπίτι» του επέστρεψε ο Φάμπρεγκας - iefimerida.gr

Στο «σπίτι» του επέστρεψε ο Φάμπρεγκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποθεώθηκε ο Σεσκ Φάμπρεγας από χιλιάδες οπαδούς της Μπαρτσελόνα χτες βράδυ στην επίσημη παρουσίασή του στο Καμπ Νου και δήλωσε «έτοιμος για όλα».

Ο 24χρονος Ισπανός χαφ που έμαθε ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα είχε μεταγραφεί στην Αρσεναλ σε ηλικία 16 χρονών και πλέον επιστρέφει ως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μετά από ένα σήριαλ για γεράν νεύρα που κράτησε σχεδόν δύο χρονιές. Μάλιστα, ο ίδιος ο Φάμπρεγας είχε ζητήσει πέρσι να μεταγραφεί στην ομάδα της Καταλωνίας.

Αυτό το επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά, παραλαμβάνοντας τη φανέλα με το Νο 4, όπου είπε ότι πάντοτε περίμενε την Μπαρτσελόνα: «Είναι σαν να μην έφυγα ποτέ. Περίμενα αυτή τη στιγμή για πολλά χρόνια και είναι ιδιαίτερη ημέρα για εμένα. Ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα και κανένας να μη μετανιώσει για τη μεταγραφή μου. Είναι μεγάλη η πρόκληση και ξέρω πως πρέπει να ανταγωνιστώ τους καλύτερους», δήλωσε.

Πλέον οι οπαδοί της Μπάρτσα περιμένουν να τον δούν στο Καμπ Νου σε επίσημο ματς με τη φανέλα της ομάδας. Μάλιστα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει αυτό αύριο το βράδυ, στο δεύτερο ματς με τη Ρεάλ για το Σούπερ Καπ!

Στα 35 εκ. ευρώ η μεταγραφή - Ρήτρα 200 εκατομμύρια!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ δήλωσε ότι το συνολικό ποσό που θα δώσει ο ισπανικός σύλλογος αγγίζει τα 35 εκ ευρώ: 29 εκατ. ευρώ για την Άρσεναλ και άλλα 6 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους. Τα μισά χρήματα θα δοθούν αυτές τις ημέρες και τα υπόλοιπα έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χρήματα έδωσε κατά κάποιον τρόπο και ο ίδιος ο Φάμπρεγας. Υπολογίζεται ότι «δώρισε» ποσό γύρω στα 5 εκατ. ευρώ, από τα μπόνους του αφού με την Αρσεναλ είχε συμβόλαιο έως το 2016. Οσο για τη ρήτρα μεταγραφής που μπήκε στο πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε, αγγίζει τα 200 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ