Αγκαλιά στο ΟΑΚΑ Σαββίδης-Αλαφούζος -Ο πρόεδρος του ΠΑΟ και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκαναν βόλτα στον αγωνιστικό χώρο - iefimerida.gr

Αγκαλιά στο ΟΑΚΑ Σαββίδης-Αλαφούζος -Ο πρόεδρος του ΠΑΟ και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκαναν βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγκαλιά βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Οπως γράφει το onsports.gr, οι δυο ισχυροί άντρες θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δώσουν το καλό παράδειγμα, βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο αγκαλιασμένοι κάνοντας βόλτα μπροστά από κάποιους οπαδούς. Στη συνέχεια κλήθηκαν να δώσουν τις προβλέψεις τους για τον μεγάλο αγώνα, επαναλαμβάνοντας και οι δυο την επιθυμία τους να κυριαρχήσει η ηρεμία.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, τόνισε: «Πιστεύω πως σήμερα όλα θα πάνε σε αθλητικά πλαίσια. Ελπίζω με τον φίλο μου τον Κ. Αλαφούζο να ικανοποιηθούμε από το θέαμα. Εγώ ήρθα εδώ για την κούπα»!

Το σχόλιο του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου ήταν: «Είμαστε φίλοι. Έχουμε αμοιβαία εκτίμηση. Ο πιο τυχερός και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ