Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που «σφραγίζουν» το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που «σφραγίζουν» το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Συνταγματολόγος του ΔΗΚΚΙ Ηλίας Νικολόπουλος και η μόλις 29 ετών συνδικαλίστρια Άλκηστις Τσουλάκου που είναι πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Nokia Solution Networks, είναι τα πρόσωπα που σφραγίζουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την προσεχή Τρίτη, στην εκδήλωση της Αθηναΐδας, όπου ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να στείλει μήνυμα νίκης και φυγής του κόμματος προς τα μπρος μετά την εσωστρέφεια των τελευταίων ημερών .

Το παρασκήνιο

Με την ανακούφιση που χάρισε στους επιτελείς της αξιωματικής αντιπολίτευσης η υποψηφιότητα- έκπληξη του Μανώλη Γλέζου, συνεδρίασε ατύπως σήμερα το μεσημέρι η Πολιτική Γραμματεία, απουσία του Αλέξη Τσίπρα αλλά και των ΠΑΣΟΚογενών.

Σε ότι αφορά στο κεφάλαιο «Δημήτρης Χριστόπουλος» οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν άνοιξε στη σημερινή συνεδρίαση, με τους επιτελείς του κόμματος να αντιτείνουν πως δεν υπάρχει πια κανένα θέμα επ' αυτού.

Σε επίπεδο συζητήσεων ωστόσο, αφήνουν να εννοηθεί πως υπήρχε «θέμα» μόνο σε επίπεδο διαρροών, υπονοώντας προφανώς τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αλέξη Μητρόπουλο και άλλους της Σοσιαλιστικής Τάσης να θέτουν ζητήματα γύρω από την συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

Τέλος, είναι γεγονός πως στην Κουμουνδούρου σχεδόν άπαντες έχουν διατυπώσει τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό τους «για το θέμα των χειρισμών των υποψηφιοτήτων», με κορυφαία στελέχη να αναφέρουν αυτολεξεί πως «η Σαμπιχά θα μπορούσε για παράδειγμα, να μην έχει αποπεμφθεί, και να έχει απλώς προστεθεί και η άλλη υποψηφιότητα από τη μειονότητα».

Αυτός είναι ο συνταγματολόγος του ΔΗΚΚΙ Ηλίας Νικολόπουλος:

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που «σφραγίζουν» το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ