H ΔΗΜΑΡ δεν στηρίζει κανένα υποψήφιο στον Πειραιά - iefimerida.gr

H ΔΗΜΑΡ δεν στηρίζει κανένα υποψήφιο στον Πειραιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη δεν θα στηρίξει κάποιον υποψήφιο στον Πειραιά και καλεί φίλους και οπαδούς να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ την Πέμπτη το απόγευμα έγινε ευρεία σύσκεψη της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ με τα κομματικά στελέχη στον Πειραιά κατά την οποία εξετάστηκαν οι εναλλακτικές λύσεις και προκρίθηκε τελικά η απόφαση να καλέσουν τα μέλη της οργάνωσης του κόμματος στον δήμο του μεγάλου λιμανιού να λειτουργήσουν με βάση τις αξίες και τις αρχές της Δημοκρατικής Αριστεράς για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Έτσι η ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι «τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής συζήτησαν και για το εκλογικό τοπίο που διαμορφώθηκε στον Πειραιά και αποφάσισαν να μην υποστηριχθεί κανένα από τα ήδη κατατεθειμένα ψηφοδέλτια, επειδή δεν καλύπτουν τα απαραίτητα αυτοδιοικητικά και πολιτικά κριτήρια».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μέχρι πρότινος υποστηριζόμενος από τη ΔΗΜΑΡ υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά συναντάται το μεσημέρι της Παρασκευής με συνεργάτες του προκειμένου να αποφασίσει τα επόμενα βήματά του. Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες είχαν υπάρξει διερευνητικές επαφές με τον συνδυασμό του κ. Δρίτσα «Λιμάνι της αγωνίας» που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας. Στον Πειραιά θεωρούν πως τίποτα δεν αποκλείεται. Το πιο ισχυρό «σενάριο» είναι ο κ. Τζανετουλάκος ή και συνεργάτες του θα μπουν στο ψηφοδέλτιο του κ. Δρίτσα ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώτης Κουβέλης Πειραιάς ΔΗΜΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ