Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι είστε ντεφορμέ στο κρεβάτι -Τι μπορείτε να κάνετε - iefimerida.gr

Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι είστε ντεφορμέ στο κρεβάτι -Τι μπορείτε να κάνετε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σεξ τις περισσότερες φορές καθορίζει και την ποιότητα της σχέσης. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, κάποιες φορές να νιώσετε ότι είστε λίγο ντεφορμέ στο κρεβάτι. Τι φταίει, άραγε; Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε ξανά την φήμη του καλού εραστή;

Δείτε ποιες είναι οι 5 «κακές συμπεριφορές» στο sex που δείχνουν ότι –αυτή την περίοδο- μάλλον δεν είστε και οι... καλύτεροι εραστές.

Δεν σας αρέσει να σας δίνει συμβουλές ο σύντροφός σας...

Σύμφωνα με το onmed, είναι βασικό να πείτε στον ερωτικό σας σύντροφο τι σας αρέσει και τι θέλετε στο σεξ. Όσο περισσότερο αποφεύγετε να λύσετε οποιοδήποτε σεξουαλικό πρόβλημα, τόσο περισσότερο θα εντείνετε τελικά.

Η προσοχή σας αποσπάται κατά τη διάρκεια του σεξ

Καλό είναι όταν κάνετε σεξ «να είστε εκεί» με το μυαλό και με το σώμα. Αν «περιπλανιέστε» αλλού είναι φυσικό να μην απολαύσετε το σεξ ούτε εσείς ούτε το άλλο σας μισό.

Δεν καθοδηγείτε τον εραστή σας

Καλός εραστής σημαίνει κάποιος που είναι καλός και στην επικοινωνία. Βρείτε τρόπους λοιπόν να καθοδηγείτε τον σύντροφό σας σχετικά με αυτά που σας ευχαριστούν περισσότερο ή λιγότερο.

Μην κάνετε συγκρίσεις με ταινίες πορνό

Εξερευνήστε τον σύντροφό σας. Το πορνό μπορεί να σας βάλει στο κλίμα ή να σας διδάξει νέες τεχνικές αλλά... μέχρι εκεί! Δεν ορίζει το καλό σεξ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα σεξ άνδρας κρεβάτι εραστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ