Τα ζώδια της Παρασκευής 25 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 25 Απριλίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 25 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Για σας τους Κριούς είναι ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο, για να σταθεροποιήσετε μια μυστική σχέση, μια μυστική συμφωνία, ακόμη και στον τομέα της εργασίας σας. Μπορείτε ακόμη να προωθήσετε οικονομικά σας θέματα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για εσάς. Από την ερχόμενη εβδομάδα, μάλιστα, αυτά τα θέματα θα μπορούσαν να έχουν σχέση και με την επαγγελματική σας ζωή, η οποία σιγά σιγά καταλαγιάζει από τις εντάσεις των προηγουμένων ημερών. Αυτό ισχύει και για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-4 Απριλίου και έχετε ανάγκη να κάνετε αλλαγές. Ένα οικονομικό σας θέμα, που έχει σχέση με άλλους, θα μπορούσε να επιλυθεί γενικότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν και η Παρασκευή είναι η πιο κατάλληλη μέρα για κάτι τέτοιο.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος, αν είστε γεννημένοι τον Απρίλιο. Μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια, τα οποία είναι σημαντικά. Από την ερχόμενη εβδομάδα και εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Μαΐου βλέπετε κάποιες πάρα πολύ σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα μπορούσαν να αποδώσουν. Οι φίλοι είναι κοντά σας και ευνοούν τα σχέδιά σας, ιδίως αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Γενικότερα, τα άγχη που είχατε αυτόν τον καιρό σιγά σιγά υποχωρούν και μπαίνετε σε έναν νέο δρόμο. Ο σύντροφός σας και οι συνεργάτες σας θα μπορούσαν να σας δώσουν πολλά την περίοδο αυτή.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η περίοδος αυτή είναι πάρα πολύ καλή, για να σταθεροποιήστε μια σχέση ή μια συνεργασία, αλλά και γενικότερα να βάλετε μια νέα τάξη στη ζωή σας. Οι μυστικές επαφές ή συμφωνίες ευνοούνται. Οτιδήποτε έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή ίσως θα πρέπει να το επανεξετάσετε αρκετά. Κοινωνικές επαφές θα μπορούσατε να έχετε μέσα στο Σαββατοκύριακο, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας. Βέβαια μπορεί να κάνετε έξοδα, αλλά εν πάση περιπτώσει θα είναι χαρούμενα έξοδα. Αν είστε γεννημένοι 4-6 Ιουνίου, οι αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πάρα πολύ σημαντικές αυτήν την περίοδο.

Καρκίνος

Εσάς τους Καρκίνους σάς περιμένει ένα ευχάριστο διάλειμμα αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 17-18 Ιουλίου θα ζήσετε ευτυχή γεγονότα, τα οποία μάλιστα έχουν μια σταθεροποιητική τάση σε ό,τι κάνετε. Τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι συναισθηματικές επαφές, οι χαρές από παιδιά θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Για σας που είστε γεννημένοι τον Ιούνιο, η περίοδος αυτή είναι πάρα πολύ γλυκιά. Οι φίλοι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο, ενώ συγγενικά σας πρόσωπα θα βρίσκονται κοντά σας. Κάποια θέματα, τα οποία έχετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Ιουλίου, σιγά σιγά καταλαγιάζουν. Γενικότερα θα έχετε μια έμπνευση, η οποία θα είναι μοναδική και θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Ιούνιο. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποφύγετε γενικά τις εντάσεις.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες θα πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις την περίοδο αυτή. Οι αποφάσεις σας αυτές θα μπορούσαν να αποδώσουν γενικότερα και σε επαγγελματικό αλλά και σε εργασιακό επίπεδο. Οτιδήποτε έχει σχέση με την καθημερινότητά σας φαίνεται ότι αλλάζει την περίοδο αυτή. Θα έχετε πολύ σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να σας διευκολύνουν στα οικονομικά σας θέματα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για σας και τα οποία θα μπορούσαν, γενικότερα, να αποδώσουν πολλά. Προσέχετε κατά την διάρκεια συναντήσεων και μετακινήσεων, ώστε να αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Πολλές αλλαγές θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Αυγούστου, ενώ η επαγγελματική σας ζωή αργά και σταθερά προωθείται.

Παρθένος

Εξελίξεις θα υπάρξουν για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου και είστε γεννημένοι γύρω στις 5-6 Σεπτεμβρίου. Θα υπάρξουν νέα σχέδια και νέα δεδομένα, τα οποία θα είναι σημαντικά. Οι σχέσεις σας ευνοούνται. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ο Ερμής, κυβερνήτης πλανήτης σας, από την θέση του στον Ταύρο θα σας βοηθήσει σε οικονομικά σας ζητήματα, σε θέματα σχετικά με ταξίδια αλλά και γενικότερα στις επαφές σας με το εξωτερικό. Αποφύγετε τα καθημερινά έξοδα, τα οποία είναι σημαντικά. Οτιδήποτε έχει σχέση με την καθημερινή σας ζωή αλλάζει. Φίλοι δυνατοί μπορούν να βοηθήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός

Το Σαββατοκύριακο θα είναι μια ευχάριστη νότα για σας τους Ζυγούς την περίοδο αυτή. Τόσο τα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σας θέματα βελτιώνονται. Υποθέσεις που έχουν σχέση με την εργασία σας προωθούνται και σταθεροποιούνται. Εσείς που είστε γεννημένοι 3-5 Οκτωβρίου και «φιλοξενείτε» τον Άρη στο δικό σας δεκαήμερο, προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα και αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επιλύονται κάποια θέματα, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σας. Πάνω από όλα, μπορεί να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Άγχος μπορεί να υπάρχει για την εργασία ή την υγεία σας, όμως αυτό δεν είναι εμπόδιο στις κινήσεις σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες αυτό θα είναι ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο, ευχάριστο για την οικογένειά σας ή για να το περάσετε με την οικογένειά σας. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στον εργασιακό σας χώρο, στον οποίο θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου μην αναμίξετε φίλους με τα συναισθηματικά σας θέματα. Προωθήστε ένα οικονομικό σας θέμα.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους είναι ένα πολύ ευχάριστο Σαββατοκύριακο αυτό, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Αποκλείεται να μην έχετε φιλικές ή ερωτικές συναντήσεις, ενώ αν είστε μόνοι κατά την διάρκεια εκδρομών ή συναντήσεων μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό. Γενικά, η συναισθηματική σας ζωή την περίοδο αυτή μπαίνει σε έναν νέο δρόμο. Αν έχετε κάποια επιχειρηματικά σχέδια, ευνοούνται. Βέβαια εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 1-3 Ιανουαρίου, προσέχετε τα θέματα που έχουν προκύψει την τελευταία περίοδο. Οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου μπορεί να έχετε καινούργια δεδομένα, τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος, για να ρυθμίσετε ένα σημαντικό οικονομικό σας θέμα. Υποθέσεις της ακίνητης περιουσίας σας σας απασχολούν άμεσα. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα ρήγμα για ένα οικονομικό σας θέμα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία ήδη σας εμποδίζουν ή σας ενοχλούν. Ίσως ακόμη να αντιμετωπίζουν προβλήματα, τα οποία χρειάζεται να επιλύσετε εσείς.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς αυτό θα είναι ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη και η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, ευνοώντας ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Οι Ιχθύες του Φεβρουαρίου θα έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες, οι οποίες είναι πολύ πολύ σημαντικές και οι οποίες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε έναν σημαντικό και πολύ ευνοϊκό νέο δρόμο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ