Οι άντρες είναι κακοί και...γρήγοροι εραστές –Ερευνα «προσγειώνει» τα αρσενικά - iefimerida.gr

Οι άντρες είναι κακοί και...γρήγοροι εραστές –Ερευνα «προσγειώνει» τα αρσενικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ζευγάρια κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 2 με 3 φορές την εβδομάδα και οι περισσότεροι άνδρες δεν αντέχουν για πολύ, αποκαλύπτει νέα έρευνα σχετικά με τις σεξουαλικές συνήθειες.

Σύμφωνα με την έρευνα, σεξ τρεις φορές την εβδομάδα κάνουν τα ζευγάρια μεταξύ 20 και 30 ετών, ενώ η συχνότητα πέφτει στις 2 φορές την εβδομάδα, για τους εραστές μεγαλύτερων ηλικιών. Οι παντρεμένοι πάνω των 50 με το ζόρι κάνουν σεξ έστω και μια φορά την εβδομάδα.

Η μελέτη φέρει την υπογραφεί του δόκτωρα Χάρι Φις, που θεωρείται κορυφαίος της σεξουαλικής υγείας, σύμφωνα με τη Daily Mail. Τα συμπεράσματά του για τους άντρες είναι απογοητευτικά: Το 45% των ανδρών έρχονται σε οργασμό μέσα σε δύο λεπτά. Αντιθέτως, οι γυναίκες χρειάζονται τουλάχιστον 5 με 7 λεπτά. Οι άνδρες έχουν στύση περίπου 11 φορές ημερησίως και οι περισσότεροι νέοι θεωρούν φυσιολογικό να κάνουν σεξ πολλές φορές μέσα στη μέρα, κάτι που σύμφωνα με την εμπειρία του δρ. Φις δεν είναι και πολύ σύνηθες.

Επιχειρώντας, πάντως, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τα συμπεράσματα της έρευνάς του, ο δρ. Φις σπεύδει να διευκρινίσει ότι το ζητούμενο δεν είναι η ποσότητα, αλλά η ποιότητα. «Το παν είναι η ικανοποίηση» δηλώνει, καθώς «ζητούμενο δεν είναι πόσο σεξ κάνει κανείς, αλλά πόσο ικανοποιημένος με το σύντροφό του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ