Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Απριλίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς , η νέα θέση του Ερμή δείχνει ότι θα ασχοληθείτε με ένα αρκετά σοβαρό οικονομικό θέμα το οποίο θα πάρει μια τροπή πολύ σημαντική. Μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Οι φίλοι είναι σήμερα πάρα πολύ σημαντικοί. Εσείς που έχετε γεννηθεί 3-5 Απριλίου θα πρέπει να προσέχετε και την σημερινή μέρα. Σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας αλλά και επαγγελματικά θέματα καλύτερα να αποφύγετε να τα συζητήσετε σήμερα. Ούτως ή άλλως ήδη από τις προηγούμενες μέρες έχει διαφανεί μια σημαντική και ουσιαστική ένταση. Αποφύγετε παντός είδους ρίσκο, και προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τα απλά, καθημερινά πράγματα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους και ο Ερμής -που για σας δείχνει τόσο τα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σας - περνά τώρα στο δικό σας ζώδιο. Θα μάθετε πολλά που έχουν δημιουργηθεί παρασκηνιακά. Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι 21-22-23 Απριλίου θα έχετε συναντήσεις, επαφές και μηνύματα πολύ σημαντικά. Οι φίλοι μπορεί να είναι πολύ ουσιαστικοί για σας. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει έναν νέο δρόμο, ενώ σήμερα θα έχετε επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις οι οποίες είναι αρκετά σημαντικές. Οτιδήποτε έχει σχέση με ένα σοβαρό επαγγελματικό θέμα, καλό θα ήταν να μην το συζητήσετε αυτές τις ημέρες. Αφήστε να περάσει η τυχόν ένταση που έχει δημιουργηθεί και αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του εργασιακού σας χώρου. Προσέξτε ιδιαίτερα σχέσεις με υφισταμένους οι οποίοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα. Αντίθετα η κοινωνική σας ζωή φαίνεται να λέει πολλά.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους αλλάζουν τα πράγματα. Ο Ερμής ευνοεί ιδιαίτερα θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια τα οποία όμως θα πρέπει να τα σκεφτείτε πολύ σοβαρά. Δεν αποκλείεται να έχετε άγχος για κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σας τα οποία είναι πολύ σημαντικά για εσάς. Ενδεχομένως οι φίλοι σας να έχουν κάποια προβλήματα στα οποία θα πρέπει να συμπαρασταθείτε. Μην αναμίξετε φίλους με την συναισθηματική σας ζωή γιατί μπορεί να μπερδευτείτε. Η Σελήνη σήμερα θα μπορούσε να ανοίξει δρόμους για ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενδεχομένως ή να σας προβληματίσουν ή να πρέπει να τους συμπαρασταθείτε. Η κοινωνική σας ζωή υπόσχεται πολλά, αλλά δεν πρέπει να κάνετε υπερβολές οι οποίες μπορεί να σας ζημιώσουν. Ωστόσο πρόσωπα κύρους αντιθέτου φύλου μπορεί να σας βοηθήσουν. Συμπαρασταθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως για κάποια πράγματα να μετανιώνετε ή να βλέπετε κάποιες κινήσεις οι οποίες δεν είναι όπως εσείς θα θέλατε. Την περίοδο αυτή θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας, αποφεύγοντας ρίσκα τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους αρχίζει μια νέα περίοδος, στην διάρκεια της οποίας οι φίλοι μπορεί να είναι πολύ σημαντικοί για σας. Ενδεχομένως να δεχθείτε την βοήθεια φίλων οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν τα σχέδιά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες – πρώτες μέρες. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Ιουλίου. Ενδεχομένως να έχετε συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις είτε με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, είτε γενικά η συναισθηματική σας ζωή να πάρει μια νέα τροπή. Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σεις που έχετε γεννηθεί περίπου 3-5 Ιουλίου. Ένταση εξακολουθεί να υπάρχει τόσο σε οικογενειακό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθήστε λοιπόν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, μην εκτίθεστε σε κινδύνους και αποφύγετε παντός είδους ρίσκο και την σημερινή ημέρα. Ένα οικονομικό θέμα, σήμερα θα μπορούσε να πάρει μια νέα τροπή.

Λέων

Για σας τα Λιοντάρια, η νέα θέση του Ήλιου στον Ταύρο δείχνει ότι θα ασχοληθείτε με ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα με πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα και ψυχραιμία. Θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Η συναισθηματική σας ζωή ή ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες), θα μπορούσε να πάρει μια ευχάριστη τροπή. Προσέχετε κατά την διάρκεια συναντήσεων ή συζητήσεων με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα λόγια ίσως «καίνε» αυτήν την εποχή. Ίσως αυτόν τον καιρό μια σχέση ή μια συνεργασία η οποία είναι σημαντική για σας, διακοπεί ή διαρραγεί. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας καθώς η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο λειτουργεί σαν προσωπική Πανσέληνος, δημιουργώντας ένταση. Χαμηλώστε λοιπόν τους τόνους και ασχοληθείτε με την οικογένειά σας η οποία σας καλεί να ασχοληθείτε με τα ηλικιωμένα μέλη της, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15-17 Αυγούστου.

Παρθένος

Για σας τους Παρθένους, η νέα θέση του Ερμή μαζί με τον Ήλιο στον Ταύρο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό ευνοούνται. Αν είστε σπουδαστές θα έχετε μια θαυμάσια πορεία. Γενικότερα, ολόκληρο αυτόν τον μήνα και αρχές του επόμενου ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ οι σχέσεις σας φαίνεται ότι παίρνουν μια νέα τροπή. Βέβαια, θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας αν έχουν προβλήματα υγείας. Αποφύγετε να ρισκάρετε πάνω σε οικονομικά θέματα. Είναι επικίνδυνο να πάρετε αποφάσεις πάνω σε σοβαρά οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες ή παρόμοιες καταστάσεις. Αν ξεπεράσετε αυτήν την περίοδο και δεν εκτεθείτε σε ρίσκο είναι σίγουρο ότι σιγά-σιγά, αργά και σταθερά θα δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς είναι μια ευχάριστη μέρα η σημερινή. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θέματα εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και σας βοηθούν. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις από ένα εργασιακό θέμα το οποίο ίσως να έχει και οικονομικές επιπτώσεις. Σχέσεις, συνεργασίες και οικογενειακά θέματα ενδεχομένως να σας φορτίσουν ιδίως αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Οκτωβρίου. Αποφύγετε παντός είδους ρίσκο και βοηθήστε ανθρώπους της οικογένειάς σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν, όπου αυτόν τον καιρό ίσως να έχουν πάρει μια νέα τροπή.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η περίοδος αυτή είναι άκρως συναισθηματική. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε πρόσωπα που αγαπάτε καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής απέναντι από το ζώδιό σας ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο, ίσως σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας ή με την εργασία προσώπων της οικογένειάς σας. Πιθανώς κάτι καινούργιο να διαφαίνεται σε αυτούς τους τομείς. Υπάρχει όμως ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται για σας πυρετωδώς και θα μπορούσε να ανατρέψει γενικότερα την κατάσταση που πιθανόν έχετε στον χώρο της εργασίας. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες αρχίζει μια περίοδος όπου θα σας απασχολήσουν άμεσα θέματα εργασίας ή υγείας. Η οικογένεια φαίνεται να παίρνει τον δικό της ρυθμό. Όμως προσοχή σε οτιδήποτε έχει σχέση με αγαπημένα πρόσωπα. Ιδιαίτερα αν με αυτά τα πρόσωπα εμπλέκονται και φίλοι, ενδεχομένως να δημιουργηθούν απρόβλεπτα γεγονότα. Προσέχετε λοιπόν, μην αναμίξετε φίλους ή οικονομικά θέματα με ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί αυτό μπορεί να σας μπερδέψει περισσότερο. Οι μετακινήσεις και οι συζητήσεις ευνοούνται. Στον χώρο της οικογένειας ενδεχομένως να υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και ευχάριστες επαφές οι οποίες σας χαροποιούν ιδιαίτερα.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους αρχίζει μια περίοδος όπου η συναισθηματική σας ζωή ή θέματα που αφορούν τα παιδιά, παίρνουν μια νέα τροπή. Αρχικά θα το αισθανθείτε εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες, όμως και οι υπόλοιποι Αιγόκεροι στην διάρκεια του Μαΐου θα έχετε επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Ιδιαίτερη χαρά θα πάρετε από μετακινήσεις, συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Όμως, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Ιανουαρίου, προσοχή σε οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές καταστάσεις οι οποίες έρχονται στο προσκήνιο και σας φορτίζουν. Αποφύγετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση στον επαγγελματικό σας χώρο όπου μπορεί να υπάρξει ακόμη και ανατροπή, ιδιαίτερα αν θελήσετε να βγάλετε τα απωθημένα σας. Ευτυχώς, φίλοι δυνατοί σας στηρίζουν. Μετά από αυτές τις μέρες θα αρχίσετε σιγά σιγά να ηρεμείτε και να βλέπετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία τις διάφορες καταστάσεις.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα ή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να επιλύεται. Θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας τα οποία ενδεχομένως να έχουν προβλήματα. Αποφύγετε παντός είδους ρίσκο και ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Η παρουσία του Ήλιου και τον Ερμή στον Ταύρο σας «αναγκάζει» να ασχοληθείτε με την οικογένεια, την ακίνητή σας περιουσία ή γενικότερα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Ιχθείς

Για σας τα Ψαράκια εξακολουθεί να υπάρχει η ίδια κατάσταση που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες. Αυτό όμως που αλλάζει είναι ότι αυτόν τον καιρό θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις. Τα συγγενικά ή φιλικά σας πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο γλυκαίνει τις ημέρες σας καθώς σας φέρνει κοντά σε πρόσωπα που αγαπάτε. Όμως, ένα οικονομικό θέμα θα είναι αρκετά σοβαρό. Προσέχετε την υγεία σας. Πάνω από όλα αποφύγετε παντός είδους ρίσκο είτε σε οικονομικό είτε ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ