Ο Δεκαπενταύγουστος των πολιτικών - iefimerida.gr

Ο Δεκαπενταύγουστος των πολιτικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Ιερό Ναό Παναγίας των Ξένων στην Πρέβεζα θα βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Σε "ομόνοια και σύμπνοια" κάλεσε από την Πρέβεζα, όλους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ώστε ενωμένοι σε αυτό τον κοινό αγώνα, να ξεπεράσει η χώρα τη βαθιά κρίση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία Παναγίας των Ξένων μετά το πέρας της οποίας σε δηλώσεις του επεσήμανε: "Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Χριστιανοσύνη. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά. Εύχομαι ομόνοια και σύμπνοια. Τη χρειαζόμαστε σε αυτές τις ημέρες, να είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτό τον κοινό αγώνα, του ξεπεράσματος αυτής της βαθιάς κρίσης. Κοινωνική αλληλεγγύη και ο νους μας σε αυτούς που υποφέρουν".

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν έξω από την εκκλησία ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Μπαϊλης, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Κουτσούκος και η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Μπάστα.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στη Σκιάθο, όπου παρέστη χθες στον μεγάλο εσπερινό στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας πως η χώρα θα ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της κρίσης, ενώ παράλληλα δημιουργούνται, όπως είπε, «οι βάσεις για μια κοινωνία δικαίου, για μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της αυτοπεποίθησης».

Τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στην Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Τήνο ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος.

Στην Πανηγυρική Γιορτή του Δεκαπεντάγουστου που διοργανώνει το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα «Παναγία Σουμελά», στην Καστανιά Ημαθίας θα παραστεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, θα βρεθεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου, (Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου), όπου θα παρακολουθήσει την πανηγυρική θεία λειτουργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ