Η Πάμελα Αντερσον αφαιρεί το διάσημο τατουάζ της: Μεγάλες αλλαγές για την σταρ [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Πάμελα Αντερσον αφαιρεί το διάσημο τατουάζ της: Μεγάλες αλλαγές για την σταρ [εικόνα]

Η Πάμελα Αντερσον αφαιρεί το διάσημο τατουάζ της: Μεγάλες αλλαγές για την σταρ [
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγαλώνει και ωριμάζει η διάσημη σεξοβόμβα των 90's Πάμελα Αντερσον και τελευταία έχει αρχίσει τις απότομες αλλαγές. Ετσι, πέρα από την σταδιακή αλλαγή στην γκαρνταρόμπα της προς το κομψότερο και στο απότομο κόψιμο των μαλλιών της a la garcon, τώρα η σταρ, φαίνεται πώς αφαιρεί και το διάσημο τατουάζ συρματόπλεγμα από το μπράτσο της.

Η 46χρονη πια ηθοποιός έκανε το τατουάζ το 1995, ειδικά για την ταινία «Συρματοπλέγματα». Οπως είχε δηλώσει τότε η ίδια στην Los Angeles Times «Οι άνθρωποι της παραγωγής μπορούσαν να μου το ζωγραφίζουν πριν από κάθε γύρισμα, ωστόσο όταν το είδα για πρώτη φορά στο χέρι μου αποφάσισα να το κάνω μόνιμο.»

Τώρα, 19 χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι τελικά η Αντερσον κουράστηκε από το τατουάζ της. Η πρώην σταρ του «Baywatch» εθεάθη στο MGM Grand Hotel and Casino στο Λας Βέγκας στις 12 Απριλίου και ήδη φαίνονται τα σημάδια από το λέιζερ που έκανε για να το αφαιρέσει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αντερσον σβήνει τατουάζ, αφού, μετά το διαζύγιό της από τον Τόμι Λι το 1998, άλλαξε το τατουάζ στο δάχτυλο της από «Tommy» σε «Mommy» (μαμά)

Η Πάμελα Αντερσον αφαιρεί το διάσημο τατουάζ της: Μεγάλες αλλαγές για την σταρ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Η Πάμελα Αντερσον αφαιρεί το διάσημο τατουάζ της: Μεγάλες αλλαγές για την σταρ [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ