Τον σκότωσαν για 150 ευρώ - iefimerida.gr

Τον σκότωσαν για 150 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιματηρή ληστεία τη νυχτα στην Αττική Οδό στον Ασπρόπυργο. Νεκρός βρεθηκε οδηγός εταιρείας σεκιούριτι.

Συμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, γύρω στη μία και είκοσι μετα τα μεσάνυχτα, δυο αγνωστοι διέπραξαν ληστεία στα διόδια Ρουπακίου της Αττικής Οδού, στον Ασπρόπυργο.

Οι δράστες από το κύκλωμα ασφαλείας των διοδίων φαίνεται πως είναι γνώριμοι της αστυνομίας. Πρόκειται για Ρομά αλβανικής καταγωγής που εμπλέκονται σε κλοπές καλωδίων για το χαλκό που περιέχουν.

Οι δυο δράστες αδίστακτοι οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι, όπως δείχνουν τα στοιχεία, λίγο πριν τη μία στον παράδρομο της Αττικής οδού στην Ελευσίνα.

Στην περιοχή περιπολούσε ένας άνδρας ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης. Όπως φαίνεται ο άτυχος άνδρας κάπου σταμάτησε και έδωσε στους δράστες την ευκαιρία να του επιτεθούν.

Ο άνδρας αντιστάθηκε. Απάντησε στην επίθεση και τότε οι δυο δράστες δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν.

Όπως φαίνεται ήθελαν όχημα για να βάλουν μπροστά το σχέδιό τους. Το "χτύπημα" στα διόδια. Πήραν το αυτοκίνητο της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας και πήγαν στα διόδια Ρουπακίου της Αττικής Οδού, στον Ασπρόπυργο.

Οι δράστες άρπαξαν μόλις 150 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί γνώριζαν τι αυτοκίνητο οδηγούσαν και έτσι άρχισαν την αναζήτηση.

Λίγο αργότερα βρήκαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εντόπισαν και τον άτυχο άνδρα πεσμένο στον παράδρομο, νεκρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ