Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Απριλίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς πολλά γεγονότα συμβαίνουν, όχι όμως τόσο για σας που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο. Ίσως για σας αυτή είναι μια ήρεμη περίοδος της ζωής σας, αν δεν έχετε άλλους πλανήτες στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου έχετε ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-9 Απριλίου, θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Αν έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο σας κάνει δυναμικούς και ανανεωμένους. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας ταλαιπωρεί εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Απριλίου. Προσέχετε, λοιπόν, τις κινήσεις σας. Ωστόσο, μια μυστική επαφή, μια μυστική συμφωνία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Μια σχέση που διατηρείτε μυστική θα μπορούσε να είναι σημαντική για σας.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους, οποιαδήποτε ημερομηνία και αν είστε γεννημένοι, η Αφροδίτη σε πολύ όμορφη γωνία με τον Δία υπόσχεται εκπληκτική επιτυχία στην συναισθηματική σας ζωή, τις σχέσεις σας με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στις 4 Μαΐου σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα, για να δείτε φίλους και να μετακινηθείτε, ενώ θα έχετε σημαντικές εκπλήξεις. Οι μυστικές επαφές, οι μυστικές συμφωνίες χρειάζονται προσοχή. Σε θέματα υγείας, εργασίας θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Όσον αφορά εσάς τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί μετά τις 12 Μαΐου, ίσως οι σχέσεις σας περάσουν από μια σημαντική, καθοριστική συζήτηση, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στις συνεργασίες ή ακόμα και στις σχέσεις σας. Χάρη όμως στην εξαιρετική όψη της Αφροδίτης με τον Δία η κατάσταση σώζεται.

Δίδυμοι

Εσάς τους Διδύμους σάς απασχολούν οι φίλοι και τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, όπως επίσης οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που θα έχετε. Ενδεχομένως πολλές φορές να σας εκνευρίζουν λιγάκι όλα αυτά. Κάποια ερωτηματικά μπορεί να έχετε σε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον Σκορπιό καλώντας σας -όπως σας λέω γενικότερα- να είστε προσεκτικοί τόσο στην εργασία σας όσο και στην υγεία σας. Η πολλή κούραση δεν κάνει καλό. Θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας επιλύονται. Σε μια κοινωνική εκδήλωση κυριολεκτικά θα λάμψετε! Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Προσέχετε τα έξοδα σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους είναι εξαιρετικότατη μέρα η σημερινή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Ιουλίου. Αν και έχετε διάφορα σημαντικά προβλήματα, ζείτε μια εντελώς αντιφατική κατάσταση. Ενώ σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά έχετε σημαντικές προστριβές, τα ταξίδια στο εξωτερικό και οι επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ευνοούνται. Η Σελήνη στον Σκορπιό σάς φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέχετε όμως, μην πιέζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί φόρτιση στις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να πάρετε σοβαρές αποφάσεις αυτό το διάστημα. Τώρα είναι μια καλή περίοδος, η οποία δείχνει την σταθεροποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας, ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 15 Ιουλίου.

Λέων

Για λίγες μέρες ακόμα ο Ήλιος από τον Κριό κάνεις εσάς τους Λέοντες δυναμικούς, ανανεωμένους, έτοιμους να ταξιδέψετε και να έρθετε πιο κοντά στα σχέδιά σας. Μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Αυγούστου. Θα υπάρξουν συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες, αρκεί να προσέξετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, ώστε να μην δημιουργηθούν διάφορα ανεπιθύμητα γεγονότα. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Σήμερα είναι μια μοναδική μέρα για την συναισθηματική σας ζωή, η οποία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Ακόμη και ένα οικονομικό σας θέμα ευνοείται. Τα οικογενειακά σας εξακολουθούν να απασχολούν εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Αυγούστου. Φροντίστε οποιοδήποτε θέμα αφορά ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Με άτομα του περιβάλλοντός σας δεν αποκλείεται να γίνει οξύς ο λόγος σας. Γενικότερα, ρίξτε το βάρος σας στα συναισθηματικά και τα οικονομικά σας θέματα, τα οποία δείχνουν να πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα είναι μια εξαιρετικότατη μέρα, ιδίως αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Σεπτεμβρίου. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας θα μπορούσαν να αποδώσουν. Να θυμάστε, βέβαια, ότι κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας έχουν ανάγκη ή αντίθετα να σας δημιουργούν προβλήματα. Η επαγγελματική σας ζωή ταλανίζεται από θέματα οικονομικά, τα οποία είναι αρκετά σημαντικά. Κάποιοι φίλοι σάς βοηθούν. Ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και συμπαρασταθείτε σε συγγενείς που σας έχουν ανάγκη.

Ζυγός

Η Αφροδίτη –κυβερνήτης πλανήτης σας – δημιουργεί μια σημαντική, εξαιρετική όψη με τον Δία επιλύοντας ίσως προβλήματα για σας τους Ζυγούς που είστε γεννημένοι γύρω στις 4-6 Οκτωβρίου. Υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία αποζητούν επίλυση τώρα. Ακόμη και αν υπάρξει κάποια διαφωνία, ακόμη και αν παρουσιαστούν κάποια εμπόδια, το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία θα μπορούσε να είναι ιδανικό για σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Να θυμάστε όμως ότι πρέπει να περιορίσετε τα έξοδά σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη κινείται σήμερα στο ζώδιό σας και φορτίζει εσάς τους Σκορπιούς. Ακόμη, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Νοεμβρίου, σας δίνει την ευκαιρία να ρυθμίστε τα κακώς κείμενα σε κάποια υπόθεσή σας. Θα πρέπει όμως να δείξετε ηρεμία και ψυχραιμία ή να ακούσετε και τις απόψεις του άλλου, ώστε να μην δημιουργηθούν αιφνίδιες εντάσεις. Προσέχετε και το παρασκήνιο. Βέβαια, σήμερα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία έχει να σας δώσει πολλά καλά. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Νοεμβρίου, νομίζω ότι αυτή είναι μία από τις μοναδικές εποχές, από την οποία θα μπορούσατε να επωφεληθείτε. Ένα συναισθηματικό σας θέμα, ένα ταξίδι, ακόμα και νομικά-διαδικαστικά θέματά σας ευνοούνται. Ωστόσο, τα νομικά-διαδικαστικά θέματα βάλλονται από την επόμενη εβδομάδα. Έτσι προσπαθήστε σήμερα να ρυθμίσετε ανάλογες υποθέσεις σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες σήμερα είναι μια πολύ καλή, οικογενειακή μέρα, θα μπορούσα να πω. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να κάνετε έξοδα για το σπίτι, όμως σας βαραίνει ένα άγχος. Σε ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο φαίνεται ότι κάποιες αλλαγές είναι προ των πυλών. Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Δεκεμβρίου βρίσκεστε σε μια περίεργη φάση τώρα. Από την μια στιγμή στην άλλη θα μπορούσαν να δημιουργηθούν απρόβλεπτα γεγονότα.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι μου, σήμερα είναι μια συναρπαστική μέρα, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-6 Ιανουαρίου! Θυμηθείτε το εξής: πάντοτε λέω για σας τους Αιγόκερους αυτών των ημερών πως υπάρχουν αναπάντεχα γεγονότα ή στην οικογένειά σας ή στο σπίτι σας. Όμως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σήμερα ευνοεί και τις σχέσεις σας και τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Επομένως, αφού προσέξετε τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές εντάσεις, νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι, αλλά και να λύσετε θέματα, τα οποία σας απασχολούν με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Γενικά μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Σήμερα κάποιοι φίλοι σας μπορεί να σας έχουν ανάγκη.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους είναι μια περίεργη μέρα η σημερινή, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 12-14 Φεβρουαρίου. Η Σελήνη δείχνει προβλήματα στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας τομέα. Αντίθετα, τα οικονομικά σας ευνοούνται, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να είναι κοντά σας. Εσείς οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ θέματα υγείας, είτε δικά σας είτε των δικών σας ανθρώπων.

Ιχθείς

Ιχθύες μου, μοναδικές μέρες είναι αυτές, όχι μόνο η σημερινή, για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Μαρτίου. Όμως τα θέματα που αντιμετωπίζετε, τόσο τα οικογενειακά όσα και τα επαγγελματικά σας, σας φορτίζουν. Τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει προς κάποιους άλλους θα πρέπει και να τις τηρήσετε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ