Ποδηλάτης ξυλοκοπείται άγρια από συμμορία -Οι δραματικές στιγμές καταγράφτηκαν από κάμερα που είχε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποδηλάτης ξυλοκοπείται άγρια από συμμορία -Οι δραματικές στιγμές καταγράφτηκαν από κάμερα που είχε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφιαλτικές ώρες έζησε ο ποδηλάτης Michael Bowman από τη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ. Ο άντρας κινούνταν νυχτερινές ώρες στους δρόμους της πόλης όπου ζει, όταν αιφνιδιάστηκε από ομάδα αγνώστων, οι οποίοι τον περικύκλωσαν.

Ο δικυκλιστής έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, ενώ οι δραματικές στιγμές που έζησε καταγράφτηκαν από την κάμερα που είχε συνδεδεμένη στο κράνος του.

«Ο δρόμος που ανέβαινα ήταν ανηφορικός και έτσι είχα κόψει ταχύτητα» αναφέρει ο άντρας στην εφημερίδα Baltimore Sun. Οπως περιέγραψε, κάποιος του πέταξε ένα μπουκάλι, ενώ διάφορα άτομα άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Ευτυχώς όπως λέει, τον προστάτεψε το κράνος που φορούσε, ενώ γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ κράνος Βαλτιμόρη ποδητάτης Michael Bowman
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ