Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Δεν συγχώρεσα ποτέ τον Σαμαρά - iefimerida.gr

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Δεν συγχώρεσα ποτέ τον Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν συγχώρησα ποτέ τον Αντώνη Σαμαρά για το έγκλημα που έκανε να ανακόψει την πορεία της Ελλάδας, διότι η Ελλάς θα ήταν αλλιώτικη αν είχαμε τερματίσει την θητεία μας» είπε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλώντας στο κυπριακό τηλεοπτικό δίκτυο ΡΙΚ, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη, και αναφερόμενος στην απώλεια της δεδηλωμένης της κυβέρνησής του το 1993.

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2012 ψήφισε τον Αντώνη Σαμαρά καθώς, όπως είπε «εκείνη την ώρα πίστευα -και νομίζω σωστά- ότι έπρεπε πάση θυσία να αποφύγουμε να πέσει η Ελλάς σε ακυβερνησία».

«Δεν θέλω να κάνω κριτική στον πρωθυπουργό, διότι είναι ευαίσθητες οι στιγμές και δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του. Εκτίμησε πάντως ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα θα βγουν εξασθενημένα από τις εκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ