Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς ένα οικονομικό θέμα έρχεται σήμερα στο προσκήνιο και σας φορτίζει. Έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά και τα φορολογικά σας θέματα. Η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη δημιουργεί εντάσεις για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 6-7 Απριλίου. Όσοι έχετε γενέθλια σήμερα θα μπορούσατε ουσιαστικά να επικεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα σε ό,τι έχει σχέση με την συλλογική δουλειά και με τους φίλους σας. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτομαγιά βρίσκεστε σε μια εξαιρετική φάση, μπορείτε τώρα να επιλύσετε τα θέματά σας. Οτιδήποτε έχει σχέση όμως με μυστικές επαφές, μυστικές συμφωνίες, παρασκήνιο και οικονομικά θέματα έρχεται στο προσκήνιο, ιδιαίτερα αν τα οικονομικά σας είναι αναμεμειγμένα και με τα συναισθηματικά σας. Καλό είναι να προσέχετε, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους σήμερα δεν είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα. Έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπάρχει αρκετή ένταση. Δεν μπορείτε να κυριαρχήσετε τόσο εύκολα στα νεύρα σας. Προσέχετε, λοιπόν, πώς χειρίζεστε τον λόγο σας. Προωθήστε θέματα της εργασίας σας, τα οποία είναι σημαντικά και θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή λέει πολλά την περίοδο αυτή. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε, χαμηλώνοντας λίγο τους τόνους. Ήδη αυτές τις ημέρες τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα και μπλεγμένα. Μετά από την σημερινή μέρα μπορείτε να ηρεμήσετε λίγο και να δείτε πιο ψύχραιμα τα γεγονότα που μπορεί να σας συμβαίνουν.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους σήμερα είναι μια καλή μέρα για την συναισθηματική σας ζωή. Η Σελήνη στον Σκορπιό σάς φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουλίου δημιουργώντας ένα κλίμα αρκετά θετικό. Όμως, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 -9 Ιουλίου, τα πράγματα δείχνουν μεγάλη ένταση. Δεν μπορείτε να ηρεμήσετε και να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, οι οποίες είναι πολλές. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπλέκονται στα επαγγελματικά σας, ενώ θέματα οικογενειακά έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών, νομίζω ότι, έχετε ηρεμήσει. Εστιαστείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία σας έχουν ανάγκη αυτόν τον καιρό. Μην αφήνετε φίλους να αναμιχθούν στις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις.

Λέων

O Ήλιος –κυβερνήτης πλανήτης σας- εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό, μια θέση που είναι σημαντική για σας τους Λέοντες. Αποφύγετε όμως κατά τις μετακινήσεις ή τις συναντήσεις σας λόγια που «καίνε». Ενδεχομένως να φορτιστείτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και να υπάρχει αρκετή διαφωνία μεταξύ σας. Τα ταξίδια, οι σπουδές δεν ευνοούνται την περίοδο αυτή. Αντίθετα, ένα οικονομικό και συναισθηματικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο και σας βοηθά. Οι Λέοντες των τελευταίων ημερών είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Φροντίστε ωστόσο θέματα της οικογενειακής ζωής σας ή της ακίνητης περιουσίας σας, τα οποία σας πιέζουν αρκετά, κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι 14-15 Αυγούστου.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η σημερινή μέρα δεν είναι πολύ καλή. Υπάρχει εκνευρισμός εξ αιτίας ενός οικονομικού και επαγγελματικού θέματος, το οποίο σας φορτίζει. Τα πάντα σάς φαίνονται δύσκολα, όμως τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορείτε να κάνετε πολλά την περίοδο αυτή και να δημιουργηθούν νέα δεδομένα. Αποφύγετε σήμερα να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες και να αποφασίσετε κάτι που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις. Οι φίλοι είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Μια σχέση μπορεί να αναζωπυρωθεί κατά τον καλύτερο τρόπο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4-5 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, εξακολουθεί να κάνει μια πολύ όμορφη γωνία σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Εσείς οι Ζυγοί που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας μπορείτε να ρυθμίσετε υποθέσεις που σας αφορούν. Όμως, δημιουργούνται κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Οκτωβρίου. Ενδεχομένως να υπάρξουν σημαντικές αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα άσχημο κλίμα μεταξύ σας. Μια τάση υπεραισιοδοξίας για τα οικονομικά σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη και υπερβολές. Σήμερα ένα οικονομικό σας θέμα ευνοείται.

Σκορπιός

H Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, ωθώντας εσάς τους Σκορπιούς να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, ιδίως αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Εάν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει ό,τι μπορεί για να είστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι στα συναισθηματικά σας . Όμως εξακολουθεί να σας απασχολεί ιδιαίτερα ένα οικονομικό ζήτημα ή ακόμα και ένα θέμα υγείας, δικής σας ή των παιδιών σας. Προσέχετε, λοιπόν, και το παρασκήνιο αλλά και την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων. Η υγεία και η εργασία είναι σημαντικοί τομείς για σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή η οικογενειακή σας κατάσταση. Θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο σας φορτίζουν. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-6 Δεκεμβρίου, αποφύγετε την εμπλοκή των φίλων σας στα συναισθηματικά σας θέματα. Η ανάμιξη των φίλων σας θα μπορούσε να κάνει ζημιά σε αυτά τα θέματα. Ακόμη, σας φορτίζουν θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Ιανουαρίου θα υπάρξει μια λύση την περίοδο αυτή, την οποία ίσως να μην την περιμένετε. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, μπορείτε τώρα να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα κύρους. Γενικότερα, σας βοηθούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, με την Σελήνη να βρίσκεται στον Σκορπιό, η σημερινή μέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή για την επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Σε ό,τι έχει σχέση με τα συναισθηματικά σας φαίνεται να υπάρχει μια δυσαρέσκεια. Γενικά κάποια θέματά σας καθυστερούν, μόνο τα οικονομικά σας είναι αυτά που βελτιώνονται. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και σας φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που σας αγαπούν. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις αρχές Μαρτίου τα πράγματα μοιάζουν ιδιαίτερα καλά. Όμως, σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους μπορεί να υπάρξουν διενέξεις, οι οποίες είναι σημαντικές και οι οποίες θα διαρκέσουν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ