Βρήκε δουλειά χάρη στο Instagram -Η απίθανη ιστορία της Αμερικανίδας που ανέβαζε τα σχέδιά της στη δημοφιλή εφαρμογή [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρήκε δουλειά χάρη στο Instagram -Η απίθανη ιστορία της Αμερικανίδας που ανέβαζε τα σχέδιά της στη δημοφιλή εφαρμογή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νεαρή Hannah Perrine Mode έχει κάθε λόγο να αγαπάει το αφεντικό της. Ο εργοδότης της Bradford Shellhammer, είναι συνιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της BackCountry, προσέλαβε την σχεδιάστρια Hannah από τη Νέα Υόρκη, χάρη στα σχέδιά της που ανέβαζε στο Instagram.

Η Αμερικανίδα έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, καθώς όχι μόνο εργάζεται σε μια εταιρεία που έχει σαφώς αναγνωρίσει το ταλέντο της, αλλά είναι πλέον επικεφαλής σχεδιάστρια.

Η Hannah ξεκίνησε να τροφοδοτεί το Instagram με τα σχέδιά της πριν από περίπου 2 χρόνια. Και ενώ στην αρχή το έκανε για διασκέδαση, στη συνέχεια βρήκε μια νέα χρήση για την πλατφόρμα.

«Το Instagram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για μένα να μοιραστώ τα σχέδιά μου. Πραγματικά με βοηθάει γιατί αρκετοί άνθρωποι επικοινωνούν μαζί μου. Το Instagram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια ιδέα για αυτό που είμαι ως άνθρωπος...», αναφέρει η ίδια σε δηλώσεις της στο Business Insider.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εργασία σχέδια εργοδότης instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ