Σε παραλήρημα ο Παναγιώταρος: Σημαντικός ο Χίτλερ, έκανε τη βρώμικη δουλειά -Αρρώστια η ομοφυλοφιλία [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε παραλήρημα ο Παναγιώταρος: Σημαντικός ο Χίτλερ, έκανε τη βρώμικη δουλειά -Αρρώστια η ομοφυλοφιλία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις «φιλελεύθερες» απόψεις του εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι της Αυστραλίας, σε μια προσπάθεια να πείσει πως το κόμμα του δεν έχει ναζιστική ιδεολογία και υιοθετεί έναν προκλητικά ρατσιστικό λόγοΗ εκπομπή 60 seconds βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα για να κάνει ένα μικρό ντοκιμαντέρ για την άνοδο του νεοναζισμού στη χώρα με τίτλο «Greek Tragedy : The Rise of Europe's Neo -Nazis» (Ελληνική τραγωδία: Η άνοδος των νεοναζιστών της Ευρώπης).

Στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ ο Ηλίας Παναγιώταρος έδωσε συνέντευξη υμνώντας τον Χίτλερ και αναφέροντας ότι «Ηταν μια σημαντική προσωπικότητα σαν τον Στάλιν. Σε κάποιες περιόδους της Ιστορίας κάποιος πρέπει να κάνει την βρώμικη δουλειά»

Ωστόσο, ο Ηλίας Παναγιώταρος δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνέχισε τον ρατσιστικό του οχετό με ανεκδιήγητες εκφράσεις για μετανάστες και ομοφυλόφιλους.

Επέστρεψε, μάλιστα, στις εποχές όπου η Χρυσή Αυγή έβριζε και απειλούσε ηθοποιούς και συντελεστές της παράστασης Corpus Christi έξω από το θέατρο «Χυτήριο».

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί αποκάλεσε τον σκηνοθέτη της παράστασης «Αλβανή αδερφή» απάντησε ότι «Γιατί είναι γεννημένος στην Αλβανία και είναι αδερφή ο πανηλίθιος».

Πρόσθεσε ακόμη ότι θεωρεί την ομοφυλοφιλία ασθένεια προσπαθώντας να δώσει και επιστημονικό στίγμα σε αυτή την άποψη τονίζοντας ότι μέχρι το 1997 μια συγκεκριμένη ιατρική ομάδα την θεωρούσε αρρώστια.

Επίσης, σε ερώτηση εάν η Χρυσή Αυγή έχει πάρει το νόμο στα χέρια της ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος απαντά με απειλές τονίζοντας «Οχι δεν τον έχουμε πάρει στα χέρια μας, γιατί αν το είχαμε κάνει θα είχαμε λύσει όλα τα προβλήματα της Ελλάδας».

Στην εκπομπή, πάντως, η παρουσιάτρια σχολιάζει ότι «ο Ηλίας Παναγιώταρος έγινε από τραμπούκος της γειτονιάς βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ