Παναγιώτης Λαφαζάνης: Αστεία τα περί «ρήγματος» στον ΣΥΡΙΖΑ και κόντρας με τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Αστεία τα περί «ρήγματος» στον ΣΥΡΙΖΑ και κόντρας με τον Τσίπρα

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Αστεία τα περί «ρήγματος» στον ΣΥΡΙΖΑ και κόντρας με τον Τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κυριολεκτικά αστεία πράγματα», χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τα δημοσιεύματα περί ύπαρξης ρήγματος μεταξύ του ιδίου και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την χθεσινή συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.«Δεν υπάρχει κανένα ρήγμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο κανένα ρήγμα ανάμεσα σε μένα και τον σύντροφο τον Αλέξη τον Τσίπρα» διευκρίνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, επιχειρώντας να χαμηλώσει του τόνους.

Και αυτό το καταθέτω, πρόσθεσε «διότι δυστυχώς κάποια κέντρα, επιχειρούν να εμφανίσουν, κατά πάγιο τρόπο, μια δημοκρατική συζήτηση που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ως δήθεν πόλεμο, ως δήθεν ρήξη, ότι μέσα από αυτή τη συζήτηση προκαλούνται ρήγματα».

Στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε, «είμαστε περήφανοι που είμαστε δημοκρατικό κόμμα και ένα μεγάλο δημοκρατικό αριστερό κόμμα, το οποίο βαδίζει για να κατακτήσει την κυβέρνηση, την κυβερνητική εξουσία, για να αλλάξει την πορεία και την μοίρα αυτού του τόπου». Δεν είμαστε μονολιθικό κόμμα, είπε, δεν είμαστε αρχηγικό κόμμα και αυτό είναι που ξεχωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από τα υπόλοιπα κόμματα.

Τέλος, σχετικά με τις θέσεις που κατέθεσε ο ίδιος και η «Αριστερή Πλατφόρμα» στην Κεντρική Επιτροπή, ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι όλη η ΚΕ ακολουθεί τις αποφάσεις της πλειοψηφίας και σημείωσε ότι «εγώ διατύπωσα κάποιες ιδιαίτερες απόψεις που στην Κεντρική Επιτροπή σχετικά με την ευρωζώνη, απόψεις που είναι πάγιες και τις λέω σταθερά, όταν συνεδριάζουμε για ανάλογα θέματα, από το προηγούμενο συνέδριό μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ