Ηλ. Μόσιαλος: «Οι Έλληνες θεωρούν απαράδεκτες αυτές τις αποφάσεις» - iefimerida.gr

Ηλ. Μόσιαλος: «Οι Έλληνες θεωρούν απαράδεκτες αυτές τις αποφάσεις»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις αντιδράσεις της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης για το ποδόσφαιρο και την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλ. Μόσιαλος δήλωσε στον Real Fm ότι οι Έλληνες πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία θεωρούν ότι οι αποφάσεις αυτές είναι εξαιρετικά απαράδεκτες. Είναι σαφές, είπε ο κ. Μόσιαλος, ότι όταν υπάρχει τόσο μεγάλη δυσαρμονία μεταξύ των αποφάσεων της ΟΥΕΦΑ και της αθλητικής δικαιοσύνης, υπάρχει ένα τεράστιο θέμα. Όχι μικρό θέμα, ένα τεράστιο θέμα. Είναι απαράδεκτες οι αποφάσεις. Ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε πως η Πολιτεία θα πρέπει να κάνει αυτό που μπορεί να κάνει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της και των εργαλείων που έχει και πως ο υπουργός Πολιτισμού θα κάνει πολύ σύντομα τις σχετικές ανακοινώσεις.

Η μεγάλη φάρσα της κάθαρσης του ποδοσφαίρου που ξεκίνησε με τυμπανοκρουσίες από την κυβέρνηση συνεχίζεται τώρα με τις αποφάσεις της ΕΠΟ και τις δηλώσεις υπουργών και παραγόντων που άλλοι παριστάνουν τους Πόντιους Πιλάτους και άλλοι τους αγανακτισμένους, αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ το οποίο υπογραμμίζει πως αυτό το ποδόσφαιρο του κέρδους, των μεγάλων επιχειρηματιών, του στοιχήματος, του τζόγου και των συμμοριών είναι δημιούργημα των αποφάσεων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και χρειάζεται γκρέμισμα και φτιάξιμο από την αρχή.

Την ώρα που η ΟΥΕΦΑ κακήν κακώς έσπευσε να διασφαλίσει το δικό της «προϊόν» λαμβάνοντας μέτρα, στην Ελλάδα εξελίσσεται μια φαρσοκωμωδία με σκοπό το κουκούλωμα της υπόθεσης των στημένων αγώνων και τον εμπαιγμό της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, αναφέρει το αθλητικό τμήμα του ΣΥΝ και καλεί τις υγιείς δυνάμεις του αθλητισμού και την υγιή φίλαθλη κοινή γνώμη να αποτελέσουν τον καθοριστικό παράγοντα της κάθαρσης και όχι θεατή των εξελίξεων, δίνοντας τη δική τους απάντηση στα κόμματα που δημιούργησαν αυτό το εξάμβλωμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ