Δεύτερη εγκυμοσύνη για την Κέιτ Μίντλετον; -Το υπονοούμενο του πρίγκιπα που έκανε τις φήμες να φουντώσουν - iefimerida.gr

Δεύτερη εγκυμοσύνη για την Κέιτ Μίντλετον; -Το υπονοούμενο του πρίγκιπα που έκανε τις φήμες να φουντώσουν

Δεύτερη εγκυμοσύνη για την Κέιτ Μίντλετον; -Το υπονοούμενο του πρίγκιπα που έκαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία φράση του πρίγκιπα Γουίλιαμ ήταν αρκετή για να... φουντώσουν ξανά οι φήμες. Είναι έγκυος ξανά η Κέιτ Μίντλετον ή μήπως απλά το ζευγάρι προγραμματίζει να χαρίσει σύντομα ένα αδερφάκι στον πρίγκιπα Τζορτζ;

Οπως και να έχει, το υπονοούμενο του Γουίλιαμ συζητήθηκε πολύ. Ηταν σε μία επίσκεψη του ζευγαριού στην πόλη Κέμπριτζ της Νέας Ζηλανδίας, κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στην Ωκεανία. Εκεί, μία Βρετανίδα, η Σίνθια Ριντ, τους χάρισε την εσάρπα που έπλεξε ως επίσημο δώρο της Νέας Ζηλανδίας για τη γέννηση του μικρού Τζορτζ. «Ισως να χρειαστεί να πλέξετε άλλη μία σύντομα», της είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει πάλι η συζήτηση.

«Ο τρόπος που το είπε ήταν σαν να άφηνε έναν υπαινιγμό, σαν να μου εμπιστευόταν ένα μυστικό», είπε η Ριντ στην Daily Mail. Δεν ήταν το μοναδικό στοιχείο, αφού δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι η Μίντλετον ήπιε μόνο νερό σε επίσημη δεξίωση το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να γίνονται και τότε υποθέσεις για το αν είναι έγκυος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ