Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Απριλίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Σήμερα εσείς οι Κριοί θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον προγραμματισμό θεμάτων της εργασίας ή ακόμα και της υγείας σας. Ο Ερμής σάς φέρνει μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, ειδικά σε σας που είστε γεννημένοι τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας και να πιέζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Απριλίου, προκαλώντας εντάσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Οτιδήποτε έχει σχέση με σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να το προσέξετε. Όμως η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα μπορεί να δείχνει σχέσεις οι οποίες είναι σημαντικές αλλά θα πρέπει ίσως να μείνουν κρυφές. Μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας. Προσοχή, η έκλειψη που δημιουργείται ήδη επηρεάζει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας, γύρω στις 15 Απριλίου. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά σας θα πρέπει να το συζητήσετε σε μια βάση, η οποία θα πρέπει να παραμείνει μυστική.

Ταύρος

Σήμερα και αύριο, Παρασκευή και Σάββατο, η Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας τους Ταύρους. Μπορεί να σας φέρνει πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η έκλειψη Σελήνης, η οποία επηρεάζει από αύριο, φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχετικά με την εργασία ή ακόμα και με την υγεία σας. Προσέχετε, λοιπόν. Κάποιοι συγγενείς σας μπορεί να σας απασχολήσουν με ένα οικονομικό θέμα. Υπάρχει αρκετό άγχος και παρασκήνιο τόσο σε σχέση με οικογενειακά σας θέματα όσο και σε θέματα σχετικά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Υπάρχει ένα μπέρδεμα άγχους και προσφοράς. Είστε έτοιμοι –και θα πρέπει – να προσφέρετε ό,τι καλύτερο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η περίοδος αυτή είναι άκρως αντιφατική για εσάς τους Διδύμους. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειάς σας, τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Ακόμα, αν και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα είναι ενδιαφέρουσες, υπάρχει περίπτωση και να σας κουράσουν. Προσέχετε όταν χειρίζεστε το λόγο την περίοδο αυτή (και τις ημέρες που ακολουθούν). Γενικότερα είναι απαραίτητο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος θα σας απασχολήσουν άμεσα. Την εβδομάδα που έρχεται θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα. Θυμηθείτε ότι ήδη επηρεάζει η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, η οποία μπορεί να σας φέρει διλήμματα ανάμεσα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και στην κοινωνική σας ζωή.

Καρκίνος

Την Παρασκευή, η Σελήνη –κυβερνήτης σας- βρίσκεται στην Παρθένο. ΟΙ συζητήσεις, οι συναντήσεις, οι επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ευνοούνται. Όμως προσέχετε, η έκλειψη επηρεάζει εσάς τους Καρκίνους που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Ιουλίου. Μπορεί να έχετε διλήμματα για την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή. Θέματα της οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο και φορτίζουν την ατμόσφαιρα. Δημιουργείται ένα κλίμα για μετακομίσεις, μετακινήσεις, επισκευές, μετασκευές, οικογενειακές εντάσεις, το οποίο θα έχει διάρκεια. Άλλοι θέλετε να μετακομίσετε, άλλοι θέλετε να κάνετε πράγματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας. Ευνοημένοι είστε εσείς που είστε γεννημένοι τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Για σας προκύπτουν ευχάριστες εξελίξεις με ταξίδια στο εξωτερικό, συναισθηματικές επαφές ή γενικότερα με οτιδήποτε έχει σχέση με πρόσωπα της οικογένειάς σας, τα οποία ίσως να μην βρίσκονται κοντά σας.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες την Παρασκευή και το Σάββατο θα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα, ενώ την Κυριακή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αλλεπάλληλα γεγονότα δημιουργούνται τώρα. Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές προκύπτουν για σας που είστε γεννημένοι τέλος Ιουλίου. Θα έχετε διλήμματα ανάμεσα στην καθημερινή σας ζωή και στα μελλοντικά σας σχέδια. Ίσως τα σχέδια αυτά να έχουν σχέση και με ταξίδια. Η συναισθηματική σας ζωή περνά μια νέα φάση, η οποία είναι πολύ –πολύ σημαντική. Θυμηθείτε ότι ένα οικονομικό σας θέμα μπορείτε να το προωθήσετε τώρα κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Παρθένος

Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι μια σημαντική αλλά και ευχάριστη περίοδος για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου. Θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα αλλά και με θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Όμως, οτιδήποτε έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσει αυτόν τον καιρό. Ιδιαίτερα αν τα επαγγελματικά σας είναι συνδεδεμένα με οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες), τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ίσως δημιουργούν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Πολλή δουλειά σάς περιμένει τώρα, η οποία είναι σημαντική.

Ζυγός

Την Παρασκευή και το Σάββατο εσείς ο Ζυγοί ίσως θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι, αλλά δεν γίνεται. Η Αφροδίτη στον χώρο της εργασίας και της υγείας σας βελτιώνει τα πράγματα. Την Κυριακή η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο και αφορά εσάς που είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, δημιουργώντας νέα δεδομένα. Βεβαίως η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8-10 Οκτωβρίου, η ένταση δεν λείπει. Ο Άρης σας δημιουργεί προβλήματα, ένταση και ανεβάζει την αδρεναλίνη σας. Ίσως τα βάλετε με τους άλλους. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αποφύγετε τις υπερβολές στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας τομέα. Μην κάνετε μια εκκίνηση την περίοδο αυτή, αν δεν είναι απαραίτητη.

Σκορπιός

Την Παρασκευή και το Σάββατο εσείς οι Σκορπιοί θα ασχοληθείτε με την συλλογική δουλειά ή με φίλους. Η συναισθηματική σας ζωή είναι όμορφη αλλά ομιχλώδης. Θέματα που έχουν σχέση την εργασία ή την υγεία σας θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε σοβαρά. Θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά άλλων καθυστερούν. Ένα θέμα χρηματικής οφειλής, είτε σας χρωστούν χρήματα είτε οφείλετε εσείς κάποια χρήματα, ή ένα νομικό-διαδικαστικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο για να περαιωθεί.

Τοξότης

Τα πάντα βρίσκονται στον συναισθηματικό και δημιουργικό σας τομέα. Άλλοι Τοξότες ερωτεύεστε, άλλοι έχετε συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές. Αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου, θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα. Η έκλειψη δεν σας επηρεάζει απόλυτα. Μπορεί να έχετε διλήμματα όσον αφορά ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε, όμως ουσιαστικά δεν είναι δυσαρμονική αυτή η έκλειψη Σελήνης για σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο έχετε κοινωνικές υποχρεώσεις, οι οποίες είναι πάρα πολύ σημαντικές για εσάς.

Αιγόκερως

Οτιδήποτε έχει σχέση με την οικογένειά σας έρχεται τώρα στο προσκήνιο και πιέζει εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Πολύ περισσότερο ένα παλιό, επαγγελματικό σας θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο, για να επιλυθεί, το οποίο όμως δεν τελειώνει από την μια στιγμή στην άλλη. Δεν αποκλείεται να έχει διάρκεια, η οποία θα σας εκνευρίσει. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Ιανουαρίου. Η έκλειψη επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γεννώντας σας κάποια διλήμματα Οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου μπαίνετε σε μια σημαντική και πολύ όμορφη περίοδο. Φαίνεται ότι θα υπάρξουν ταξιδάκια, συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Σας απασχολεί οτιδήποτε έχει σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται σε δύο μέρες, θα επηρεάσει θέματα της καθημερινής σας ζωής και τα μελλοντικά σας σχέδια. Αυτοί οι δύο τομείς συγκρούονται. Μπορεί να μην μπορείτε να αποφασίσετε ποιόν δρόμο θα ακολουθήσετε. Όσο ο Άρης είναι ανάδρομος, δεν ολοκληρώνονται τα σχέδιά σας, ενώ οικογενειακά θέματα ενδεχομένως να σας απασχολούν ιδιαίτερα. Στον χώρο της δουλειάς σας έχετε να δώσετε πολλά, παρά το γεγονός ότι δεν φτάνετε στο σημείο που εσείς θέλετε. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Φεβρουαρίου, προσέχετε την επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Θα υπάρξει φόρτιση σε αυτούς τους τομείς. Ασχοληθείτε με την υγεία σας.

Ιχθείς

Για σας Ιχθύες μου, η Σελήνη την Παρασκευή και το Σάββατο βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας. Έτσι, έρχεστε πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Μια συναισθηματική φάση της ζωής σας θα μπορούσε τώρα να είναι ιδιαίτερα σημαντική. Προσπαθήστε όμως να είστε «προσγειωμένοι» ουσιαστικά σε οτιδήποτε έχει σχέση με την καθημερινή σας ζωή, η οποία είναι σημαντική. Μην «ταξιδεύετε» και μην ονειρεύεστε. Τα οικονομικά σας θέματα εμφανίζουν πολλά πάρε–δώσε. Γενικότερα, δεν θα πρέπει να αναμίξετε τις οικονομικές με τις συναισθηματικές σας υποθέσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ