Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια του ξεναγού των χολιγουντιανών σταρ -Ολοι οι μικροί θησαυροί που κρύβονται σε άσχημα κτίρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια του ξεναγού των χολιγουντιανών σταρ -Ολοι οι μικροί θησαυροί που κρύβονται σε άσχημα κτίρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αεικίνητος και χαμογελαστός, ευγενής όπως οι άνθρωποι που υποδέχονται στο σπίτι έναν φίλο από τα παλιά, ο Κωνσταντίνος Σφήκας αποκαλύπτει στους τουρίστες εδώ και δύο δεκαετίες τα μυστικά και την ιστορία της πόλης που πολλές φορές δεν γνωρίζουν ούτε οι βέροι Θεσσαλονικείς.

Οπως σημειώνει το Popaganda.gr, ο Κωνσταντίνος Σφήκας στα 40 του χρόνια αποφάσισε ότι η καριέρα του τραπεζικού είχε τελειώσει γι' αυτόν. Έριξε απίστευτο διάβασμα και βρέθηκε στα θρανία της Σχολή Ξεναγών ανάμεσα σε 20άρηδες Αρχαιολόγους και Ιστορικούς. Από τότε η δουλειά του έγινε κάτι παραπάνω από δεύτερη φύση και από τις ξεναγήσεις τους έχουν περάσει ορδές τουριστών και αστέρες του Χόλιγουντ.

Πέρυσι οργάνωσε μαζί με το δήμο Θεσσαλονίκης 14 προγράμματα, ενώ για φέτος ετοιμάζουν 17, στα οποία θα ενταχθεί και το ποδήλατο.

Ξεναγηθείτε και εσείς στη Θεσσαλονίκη ανακαλύπτοντας την 2.300 ετών ιστορία της με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Σφήκα και δείτε όλες τις σχετικές φωτογραφίες στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ