Απεγνωσμένος Ελληνας άνεργος καταφεύγει σε ντετέκτιβ: Βρείτε μου μία δουλειά ή πουλάω το νεφρό μου - iefimerida.gr

Απεγνωσμένος Ελληνας άνεργος καταφεύγει σε ντετέκτιβ: Βρείτε μου μία δουλειά ή πουλάω το νεφρό μου

Απεγνωσμένος Ελληνας άνεργος καταφεύγει σε ντετέκτιβ: Βρείτε μου μία δουλειά ή π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνουν οι Έλληνες οδηγεί κάποιους στην πιο δύσκολη απόφαση της ζωής τους, να πουλήσουν αντί αμοιβής ένα ζωτικό τους όργανο. Συγκεκριμένα κάποιοι αναγκάζονται να καταφύγουν σε ντετέκτιβ για να τους βρουν αγοραστές για το νεφρό τους.

Σοκαριστικό είναι το δημοσίευμα της Espresso, για το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνουν οι Έλληνες και τους οδηγεί σε αποφάσεις απόλυτης απόγνωσης, όπως η πώληση -αντί αμοιβής- ενός ζωτικού οργάνου τους.

Χαρακτηριστικό είναι το email που έλαβε ένας ντετέκτιβ. Συγκεκριμένα: ένας οικογενειάρχης έστειλε mail στον ντετέκτιβ Νίκο Πελεκάση ζητώντας τη βοήθειά του για να εξασφαλίσει τα προς το ζην στην Ελλάδα της κρίσης. «Είμαι σε δύσκολη κατάσταση και επιθυμώ να πουλήσω το νεφρό μου. Στην τιμή των 100.000 ευρώ... Δεν γίνεται διαφορετικά, θα μου τα πάρουν όλα και δεν το θέλω... Σας παρακαλώ να μιλήσουμε για τα περαιτέρω... Επείγον. Το τηλ είναι... Ο Θεός να με συγχωρέσει για την πράξη μου αυτή...».

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είναι ο μοναδικός άνεργος στη χώρα που ψάχνει υποψήφιο αγοραστή για να πουλήσει κάποιο όργανό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ