Πικραμένη και εκνευρισμένη αποχώρησε από το Just The 2 Of Us η Θεοφανία Παπαθωμά [βίντεο] - iefimerida.gr

Πικραμένη και εκνευρισμένη αποχώρησε από το Just The 2 Of Us η Θεοφανία Παπαθωμά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ήττα δεν μπορεί ποτέ να είναι ευχάριστη. Ακόμη και αν είναι σε ένα τηλεοπτικό σόου με φιλανθρωπικό σκοπό. Η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν η πρώτη συμμετέχουσα του Just The 2 Of Us που αποχώρησε στο πρώτο διαγωνιστικό live και φεύγοντας δεν μπόρεσε να κρύψει την πίκρα της...

«Την ήθελα την αποχώρηση, δε νομίζω ότι ταιριάζω σ' αυτό το σόου», είπε η ηθοποιός κατά την έξοδό της από το στούντιο μιλώντας στους δημοσιογράφους με τον εκνευρισμό να είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. «Ηταν πολύ κουραστικό, πριν δεν ήξερα, τώρα ξέρω», προσέθεσε.

Υποψήφιο ζευγάρι προς αποχώρηση από το Just The 2 Of Us, εκτός από την Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γιώργο Παπαδημητράκη ήταν αυτό της Ράνιας Κωστάκη με τον Γιώργο Γιαννιά οι οποίοι διεσώθησαν την τελευταία στιγμή. Τελικά αποχώρησε η ηθοποιός η οποία δεν έπεισε ούτε την επιτροπή (που της έδωσε μόνο 15 βαθμούς) αλλά ούτε και το κοινό για τις φωνητικές της ικανότητες τραγουδώντας το Cheek to Cheek.

Εκνευρισμένη και η Θρασκιά

Εκνευρισμένη, ωστόσο, αποχώρησε και η Ράνια Θρασκιά από το σόου, καθώς μετά την ολοκλήρωσή του έφυγε βιαστικά για το σπίτι της. Στις κάμερες που ήταν έξω από το στούντιο η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν ήταν προς αποχώρηση και δεν ήθελε να σχολιάσει τίποτα άλλο....

Βίντεο από το Gossip-tv.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Just the 2 of us J2US Θεοφωανία Παπαθωμά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ