Η αναγκαιότητα της αποτρίχωσης -Μια ξεκαρδιστική αλλά αντιφατική καμπάνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αναγκαιότητα της αποτρίχωσης -Μια ξεκαρδιστική αλλά αντιφατική καμπάνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας προϊόντων αποτρίχωσης, κυκλοφόρησε στην Αμερική και προκάλεσε αντιφατικά σχόλια.

Η καμπάνια, που προτρέπει τις γυναίκες να αφαιρούν τις αντιαισθητικές τρίχες προκειμένου να αποφύγουν να μετατραπούν σε άντρες, έχει χαρακτηριστεί ως «σεξιστική» και «προσβλητική» προκαλώντας τον αποτροπιασμό τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Independent, η σελίδα της εταιρείας στο Facebook έχει κατακλυστεί από αρνητικά σχόλια, στα οποία οι χρήστες κατηγορούν την εταιρεία ότι ενθαρρύνουν την ενίσχυση στερεοτύπων ανάμεσα στα δυο φύλα προκειμένου να πουλήσουν περισσότερα προϊόντα.

Σύμφωνα με το σενάριο, ένας άντρας ξυπνάει δίπλα στην ερωμένη του η οποία έχει μετατραπεί σε έναν άνδρα καθώς δεν προχώρησε σε αποτρίχωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ